Τα τοπ 10 καλύτερα δώρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για το νεογέννητο και τη μαμά και τον μπαμπά!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΜΩΡΟΥ SNEEKY

Όλα τα παιχνίδια Keptin-Jr φτιάχνονται από το μαλακότερο οργανικό βαμβάκι και μαλλί. Είναι τέλια και απόλυτα ασφαλές να το μασούν τα μωρά για να ανακουφίσουν τα ούλα τους όταν βγαίνουν τα δοντάκια.

koydoynistra gia mvra

Τόσο αξιολάτρευτο που μπορείτε να θελήσετε να το φέρετε στο δικό σας κρεβάτι!

 

Gift Card

Το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου είναι μια Gift Card … για να πάρουν αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη! 
dvrokara neogennito mvro dvrokarta gia neogennito karta dvrou mvro dvrokarta gia mora 

 

Weleda ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ BABY

Το σετ δώρου Baby αποτελείται από  Κρέμα Αλλαγής Πάνας Calendula 75ml, Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Calendula 200ml και οικολογικό μασητικό με ξύλινο κρίκο.

σετ δωρου για μωρα

 

ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ MIONIDO

Με το mionido παίρνουμε αγκαλιά τα βρέφη, τα μεταφέρουμε με ασφάλεια και τους προσφέρουμε μια απαλή, δική τους φωλίτσα…. για το πρώτο τους χουχούλιασμα!

Mionido stromataki agkalias neogennito

 

Εξάλλου nido σημαίνει φωλιά και mionido σημαίνει η δική μου φωλιά. Παράλληλα, το mionido δρα ως ενισχυτική ραχοκοκαλιά στο βρέφος, υποστηρίζει τον αυχένα του και του προσφέρει ένα σταθερό μικροπεριβάλλον, αναγκαίο για να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια και να παραμείνει ήρεμο, ευτυχισμένο και χαλαρό, τις πρώτες και πολύ σημαντικές μέρες της ζωής του (πρώτοι 2-3 μήνες).

ΜΑΡΣΙΠΟ MANDUCA

Φανταστείτε: Ένα μαρσιπο που είναι τόσο προσαρμόσιμο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από νεογέννητο μέχρι νήπιο!

ergonomiko marsipo 

Αναγνωρισμένο σαν προϊόν φιλικό προς το ισχίο "hip-healthy product" από το International Hip Dysplasia Institute®

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΣ

Η έγχρωμη όραση του βρέφους λειτουργεί κανονικά μετά τον 2o μήνα! Μέχρι τότε του τραβάνε το ενδιαφέρον οι έντονες αντιθέσεις, όπως τα ασπρόμαυρα 

aspromavres kartes gia neogennita kartes gia neogennito aspro mavro
Το set αποτελείται από 3 κάρτες τυπωμένες μπρος πίσω σε σκληρό χαρτόνι, με τρύπα σε κατάλληλο σημείο, για πιο εύκολη στήριξη οπουδήποτε. Δίνονται σε
ένα υπέροχο φάκελο από φετρίνα.
.

ΠΡΟΒΙΑ ΜΩΡΟΥ

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι ένα καινούργιο μωρό σημαίνει ξενύχτι, κολικοί, κλάματα, κι άλλα παρόμοια προβλήματα...   …Όχι απαραίτητα!

provia gia paidiko karotsi probia gia ypno mvrou

Γονείς και νοσοκομεία στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία και στην Αγγλία έχουν αρχίσει να ξανά-ανακαλύπτουν ένα μικρό θαύμα τα τελευταία είκοσι με τριάντα χρόνια, με τη χρήση της φυσικής προβιάς για την φροντίδα και ανακούφιση των μωρών τους.

Η προβιά χρησιμοποιείται αιώνες τώρα σε πολλά μέρη του κόσμου για να εξασφαλίσει μια ασφαλή, καθησυχαστική επιφάνεια για τον ύπνο και το παιχνίδι των μωρών.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΕΤΡΚΕΡΑΣΑ

Η φυσική θερμοφόρα!

Τελείως ασφαλής ακόμη και για μωρά, διότι σε αντίθεση με τις άλλες θερμοφόρες δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εγκαύματος από ζεστό νερό.

uermofora-maxilari-mvro maxilari petrokerassa uermofora

Τα κουκούτσια πετροκέρασου εγκλωβίζουν τη θερμότητα (φούρνος μικροκυμάτων ή φούρνος) και την αντανακλούν σε μικρές ποσότητες.

Μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί και σαν μαξιλάρι για μασάζ για πόνους στο στομάχι.

 ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ POUCH ΜΩΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 

Επιτέλους ένας μαλακός, ζεστός υπνόσακος pouch που πάει παντού: στην αγκαλιά, στο ρηλάξ, στο κάθισμα του αυτοκινήτου, στο καρότσι. Η τέλεια πρακτική φωλίτσα για το μωρό σας. To απόλυτο must-have για το μωρό σας. Επιτέλους ένας υπνόσακος pouch από fleece που δεν περιέχει πολυεστέρα!!!

Φτιαγμένος με το καλύτερο οργανικό βαμβάκι fleece για τέλεια ζεστασιά και απαλότητα.

Η καινούργια μας σειρά iobio Popolini χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίνο βαμβάκι, μαλλί και μετάξι από 100% ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Η ποιότητα αυτή δύσκολα περιγράφεται, πρέπει να την αισθανθείτε!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Ένα μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι ένα όμορφο δώρο για τη έγκυο φίλη σας που θα το φορέσει και αφού γεννηθεί το μωράκι της.

mousiko mentagion egkymosynhs babyfeet

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες από έγκυες γυναίκες. Σε διάφορους παραδοσιακούς πολιτισμούς, όπως , στο Μπαλί και στο Μεξικό οι γυναίκες φορούν  μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης στην περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά.  Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριέται σε μακρύ κολιέ ή κορδόνι έτσι ώστε να ακουμπά στην κοιλίτσα της εγκύου.  Από  περίπου την 20 εβδομάδα κύησης το μωράκι είναι σε θέση να ακούσει τον απαλό χαλαρωτικό ήχο που προέρχεται από το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης. Με τον απαλό ήχο τα μωρά ηρεμούν και χαλαρώνουν.

×