Εάν θηλάζετε και έχετε πονεμένες θηλές, δοκιμάστε να πάρετε ένα ζευγάρι Silverette. Ναι, είναι πιο ακριβά από το συνηθισμένο βάλσαμο θηλών, αλλά αυτά τα μικρά θαυματουργά κυπελλάκια λειτουργούν πραγματικά πολύ αποτελεσματικά και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.

ασημένια κυπελλάκια Silverette

Silverette – τι είναι?

Τα ασημένια κυπελλάκια Silverette αποτελούν την ιδανική λύση για να απολαύσετε τον θηλασμό. Το σχήμα τους έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία από μητέρες κι επαγγελματίες υγείας μαίες, γυναικολόγους, παιδιάτρους και σύμβουλους μητρικού θηλασμού. Έχουν patented στρογγυλεμένη άκρη, που εξυπηρετεί στην εργονομική εφαρμογή τους, στις θηλές. Η τεράστια επιτυχία που έχουν τα Silverette® σε περισσότερες από 28 χώρες, τα καθιστά best seller στην κατηγορία τους.

Τα ασημένια κυπελλάκια Silverette® είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν Κατηγορίας Ι – Κανονισμός 745/2017 (ΕU). Συμμορφώνονται με το νόμο (5.02.1934) που σχετίζεται με το διπλό σήμα κατατεθέν στα ασημένια προϊόντα και έχουν κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ (Αρ. Πρωτοκόλλου 93310/06-10-2021).

 

 

Αγορά

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος για εσάς:

silverette megethi

Πρακτική συσκευασία:

Η μικρή, πρωτοποριακή συσκευασία είναι πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον.
Ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι, ιδανικό για όταν έχετε το μωρό στην αγκαλιά σας.
Κλείνει με απλό και ασφαλή τρόπο, χάρη σε δύο μαγνήτες.
Η απαλή αφή την κάνει πολύ ευχάριστη στην χρήση.
Με κωδικό QR: Σαρώστε τον και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος.
Η ειδική εσοχή μέσα στην συσκευασία θα κρατήσει τα Silverette® σας σε ασφαλές σημείο. 

συσκευασία Silverette

Τι είναι τα O-Feel?


Τα ‘o-feel’. προσφέρουν σε συνδυασμό με τα Silverette® μια πρωτόγνωρη αίσθηση και ιδανική επαφή με το δέρμα σας. Είναι φτιαγμένα από υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικής ποιότητας.

ασημένια κυπελλάκια Silverette με o-feel

Αγορά

Τρόπος Χρήσης:

Αφήστε μερικές σταγόνες μητρικού γάλακτος σε κάθε κυπελλάκι και τοποθετήστε τα απευθείας πάνω στις θηλές σαν προστατευτικό κάλυμμα. Μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από το σουτιέν σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από επιθέματα θηλασμού.

Για να θηλάσετε:

Αφαιρέστε τα ασημένια κυπελλάκια και ξεπλύνετε προσεκτικά τις θηλές σας εάν πιστεύετε ότι το μωρό σας μπορεί να ενοχληθεί από τα υπολείμματα γάλακτος (δεν είναι απαραίτητο). Μη χρησιμοποιείτε τα Silverette® μαζί με κρέμα διότι κάτι τέτοιο μπορεί να τα φθείρει ή να μειώσει την αποτελεσματικότητα τους.

Για να τα καθαρίσετε τα Silverette®

Το ασήμι έχει από μόνο του αντιμικροβιακή δράση και δεν χρειάζεται αποστείρωση. Μεταξύ των χρήσεων τα ξεπλένετε με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα γάλακτος. Αποφύγετε να τα τοποθετήσετε σε αποστειρωτή, να τα βράσετε και να τα φέρετε σε επαφή με χημικά ή αντισηπτικά γιατί τέτοιο μπορεί να βλάψει το ασήμι. Για να επαναφέρετε την αρχική λάμψη τους, φτιάξτε μια πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα με μια μικρή ποσότητα νερού. Τρίψτε την προσεκτικά στα κυπελλάκια, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε τα με μια απαλή πετσέτα.

silverette

 

×