Τι δώρο μπορώ να πάρω για baby shower?

Να είναι και χρήσιμο και πρωτότυπο!

Μαξιλάρι θηλασμού:

απαραίτητος σύντροφος μαμάς και μωρού για έναν πιο άνετο θηλασμό. Η νέα μητέρα που θηλάζει μπορεί να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας θηλάζοντας το μωράκι της. Πρακτικό δώρο baby shower για νέα μαμά!

maxilari thilasmou

Gift Card

Το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου είναι μια Gift Card … για να πάρουν αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη! 
dvrokara neogennito mvro dvrokarta gia neogennito karta dvrou mvro dvrokarta gia mora 

Μουσικό Μενταγιόν: 

ένα ποιοτικό δώρο κόσμημα για baby shower, που μπορεί να φορεθεί στην εγκυμοσύνη και μετά την γέννα!  Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης παράγει  χαλαρωτικούς, μαγικούς, ανεπαίσθητους ήχους όταν η έγκυος κινείται. Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριέται σε μακρύ κολιέ ή κορδόνι έτσι ώστε να ακουμπά στην κοιλίτσα της εγκύου. Από  περίπου την 20η εβδομάδα κύησης το μωράκι είναι σε θέση να ακούσει τον απαλό χαλαρωτικό ήχο που προέρχεται από το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης. Με τον απαλό ήχο τα μωρά ηρεμούν και χαλαρώνουν. 

mousiko mentagion egkymosynhs

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης συχνά φοριούνται και για ένα χρονικό διάστημα μετά την γέννηση του παιδιού. Τα πραγματικά οφέλη ξεκινάνε αφού γεννηθεί το μωρό. Το μωρό αναγνωρίζει τον γνωστό χαλαρωτικό ήχο του μουσικού μενταγιόν και αμέσως ηρεμεί διότι αισθάνεται ασφάλεια και στοργή. Μετά την γέννα η μαμά συνήθως μικραίνει το κορδόνι η το κολιέ, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να το ακούσει και να παίξει, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά της.  

musiko mentagion baby feet

Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης μπορεί επίσης να κρεμαστεί στο καροτσάκι, στο κρεββάτι ή τον μάρσιπο, όπου έχει την ίδια χαλαρωτική επίδραση στο μωρό. Σε μερικούς πολιτισμούς, όπως το Bali τα μουσικά μενταγιόν είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο, που περνά από την μητέρα στην κόρη. 

Mionido 

stroma moro mionido

Στρωματάκι mionido basic από 100% βαμβάκι. Με το mionido παίρνουμε αγκαλιά τα βρέφη, τα μεταφέρουμε με ασφάλεια και τους προσφέρουμε μια απαλή, δική τους φωλίτσα…. για το πρώτο τους χουχούλιασμα! 

Εξάλλου nido σημαίνει φωλιά και mionido σημαίνει η δική μου φωλιά. Παράλληλα, το mionido δρα ως ενισχυτική ραχοκοκαλιά στο βρέφος, υποστηρίζει τον αυχένα του και του προσφέρει ένα σταθερό μικροπεριβάλλον, αναγκαίο για να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια και να παραμείνει ήρεμο, ευτυχισμένο και χαλαρό, τις πρώτες και πολύ σημαντικές μέρες της ζωής του (πρώτοι 2-3 μήνες).

Είναι ιδανικό και μοναδικό δώρο για μέλλουσες μαμάδες που θα το χαρεί όλη οι οικογένεια! Ιδανικό, πρωτότυπο δώρο για baby shower, είναι χειροποίητο και έχει όλη την φροντίδα που αρμόζει σε ένα νεογέννητο βρέφος. 

Μάρσιπο Manduca

'Ενα δώρο baby shower που θα το χαρεί και ο μπαμπάς για τα επόμενα χρόνια!

ergonomiko marsipo

Το Μάρσιπο Manduca Baby Carrier χρησιμοποιείται από τον γονέα:

  • μπροστά
  • στην πλάτη
  • στο πλάι

Για το μωρό και το παιδί:

  • από νεογέννητο (χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον κάθισμα το οποίο περιλαμβάνεται με κάθε Μάρσιπο Manduca)
  • για μωρά και παιδιά μέχρι την ηλικία των 4 ετών
  • σηκώνει μέχρι 20 kg
marsipo agkalias

Το Μάρσιπο Manduca Baby Carrier  εξασφαλίζει μεγάλη άνεση για το μωρό και το παιδί σας:

  • ρυθμιζόμενη κεφαλή για ξεκούραστη στάση και στήριξη για το κεφαλάκι
  • επικαλυμμένες πόρπες
  • όλα τα φερμουάρ και τα κουμπώματα είναι χωρίς νικέλιο
  • προάγει και στηρίζει τη σωστή στάση του παιδιού

Το Μάρσιπο Manduca Baby Carrier  εξασφαλίζει μεγάλη άνεση για εσάς:

  • επιπλέον φαρδιές  ζώνες στο ισχίο και τον ώμο για να εξασφαλίζουν ίση κατανομή του βάρους
  • μελετημένο, εξελιγμένο σύστημα ζωνών που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε κατάλληλα το Μanduca για να σας ταιριάζει απόλυτα
  • το Manduca baby carrier  ζυγίζει μόνο 600 gr
  • από οικολογικό βαμβάκι, εξαιρετικά  μαλακό και ανθεκτικό

Νυχτικό εγκυμοσύνης και θηλασμού 

Το απόλυτο must have και super δώρο για baby shower! 

nixtiko gia egkyo nixtiko egkymosynhs mauro

Θα συνοδεύψει  την φίλη σας σε όλη την εγκυμοσύνη, στο μαιευτήριο και μετά την γέννα. Είναι απίστευτα άνετο και απαλό, για αυτό είναι το απόλυτο must-have για την καθημερινή ζωή  της μέλλουσας μαμάς. Τα φιογκάκια και η ιταλική δαντέλα δίνουν μια νότα πολυτέλειας, ρομαντισμού και θηλυκότητας. 

Τα διακριτικά, καινοτόμα μαγνητικά κλιπ θηλασμού και οι ρυθμιζόμενες τιράντες προσφέρουν άνετο και γρήγορο θηλασμό όλη μέρα και νύχτα. 

Τέλειο δώρο για νεογέννητα μωρά: Αιώρα για Μωρά 

Το κούνημα του μωρού στην βρεφική αιώρα Koala κοιμίζει το μωρό σας, του δίνει ασφάλεια και διεγείρει την αίσθηση της ισορροπίας. Επιπλέον, το εύπλαστο σχήμα της βρεφικής αιώρας υποστηρίζει την εκμάθηση του συντονισμού χεριού-ποδιού.

Υφασμάτινες πάνες μωρού 

Πλένονται στο πλυντήριο
Η λύση στην κρίση! Το τέλειο δώρο για την οικολογική μαμά!
yfasmatines panes

Οι υφασμάτινες πάνες Popolini είναι one size, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg.

yfasmatini pana popolini

Οι μοντέρνες υφασμάτινες πάνες μοιάζουν πάρα πολύ με τις πάνες μωρού μίας χρήσεως όσον αφορά την εμφάνιση και την μεταχείριση τους. Το μοναδικό μειονέκτημά τους παραμένει το πλύσιμο που συνήθως αναλαμβάνει το πλυντήριο :)

Συστήνουμε 18 με 20 υφασμάτινες πάνες και 2 βρακάκια, για να πλένετε περίπου κάθε 3 ημέρες.  Καλέστε μας στο 2106229885 για να σας συμβουλέψουμε.

Προβιά μωρού

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι ένα καινούργιο μωρό σημαίνει ξενύχτι, κολικοί, κλάματα, κι άλλα παρόμοια προβλήματα...   …Όχι απαραίτητα!

 

provies gia moro

 

Γονείς και νοσοκομεία στη Νέα Ζηλανδία, στην Αυστραλία και στην Αγγλία έχουν αρχίσει να ξανά-ανακαλύπτουν ένα μικρό θαύμα τα τελευταία είκοσι με τριάντα χρόνια, με τη χρήση της φυσικής προβιάς για την φροντίδα και ανακούφιση των μωρών τους.

 

provia moro karotsi

 

Η προβιά χρησιμοποιείται αιώνες τώρα σε πολλά μέρη του κόσμου για να εξασφαλίσει μια ασφαλή, καθησυχαστική επιφάνεια για τον ύπνο και το παιχνίδι των μωρών.

Τώρα οι προβιές για μωρά προσφέρονται και στην Ελλάδα και είναι ένα πρακτικό δώρο για baby shower που δεν θα το φέρει κανένας άλλος!!!

Sleeping bag

Sleeping bag για μωρά από μαλακό οικολογικό βαμβάκι με φερμουάρ. Ειδικά στην παιδική ηλικία το δέρμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Γι’ αυτό έχει σημασία ποιες ουσίες έρχονται σε επαφή με το δέρμα.  

sleeping bag gia mora

Η καινούργια μας σειρά iobio Popolini χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίνο βαμβάκι, μαλλί και μετάξι από 100% ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Η ποιότητα αυτή δύσκολα περιγράφεται, πρέπει να την αισθανθείτε!

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-24°C, 100% Οικολογικό Βαμβάκι, 40°C

Δώρο για την μέλλουσα μαμά και το μωράκι της:

Απολαύστε τον θηλασμό σε μια αιώρα και χαλαρώστε και εσείς και το μωρό σας!

aiora gia thilasmo

Από τη Βραζιλία, τον τόπο των καλύτερων αιώρων στο κόσμο, έρχεται το καλύτερο μέρος για να ονειρευτείτε μαζί με το μωρό σας. Με πλάτος 1.3 μέτρα και μήκος 1.6 μέτρα, η αιώρα θηλασμού Brazil είναι τόσο μεγάλη όσο μια κλασσική Βραζιλιάνικη αιώρα. 

Γυάλινα Μπουκάλια νερού 

σε minimal design για να ενυδατώνετε η μαμά

Η ενυδάτωση είναι σημαντική για τον οργανισμό μας και ακόμα πιο σημαντική στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό. Χαρίστε τα μοναδικά γυάλινα μπουκάλια νερού Equa σε μια φίλη σας που περιμένει μωράκι. Είναι ένα δώρο που θα το χρησιμοποίει καθημερινά.  Τα μπουκάλια κατασκευάζονται στην Ευρώπη από βοριοπυριτικό γυαλί. Είναι ασφαλές και ανθεκτικά και  μπορείτε να βάλετε κρύα η και ζεστά ροφήματα.mpoukalia nerou zero waste

Bambo Νature Gift Box

Το κουτί δώρου Bambo Νature Gift Box είναι ένα φανταστικό δώρο για baby shower! Είναι το πιο πρακτικό  δώρο για νέα μαμά.

dvro gia baby shower

 

Διαθέτει όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης φροντίδας του μωρού σε μια όμορφη συσκευασία δώρου. Αγοράστε το για τον εαυτό σας για να το πάρετε στο μαιευτήριο όταν γεννήσετε!

Χαρίστε το σε μέλλουσα μητέρα σε baby shower η στείλτε το στο μαιευτήριο! Κάντε ένα πρακτικό δώρο σε ένα νεογέννητο. Στην αγορά συμπληρώνετε την διεύθυνση που θέλετε να αποσταλεί το δώρο και εμείς θα φροντίσουμε να λάβει η φίλη σας το δωράκι της μαζί με τις ευχές σας. 

Το τέλειο δώρο καλωσορίσματος του μωρού.

×