Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ
    ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
29,99€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Βρεφικά σιλικόνης, τσάντες και δοχεία φαγητού Marcus&Marcus
Κωδικός Προϊόντος: Lunch Bag Little Elephant
Διαθεσιμότητα: 7-10 Μέρες

Η χαρούμενη ισοθερμική παιδική τσάντα φαγητού που θα λατρέψει το παιδάκι σας! Με την ισοθερμική παιδική τσάντα φαγητού της Marcus & Marcus, μπορείτε να διατηρείται το φαγητό του μικρού σας κρύο ή ζεστό στην βόλτα, στην εκδρομή και στον παιδικό.

Η χωρητικότητα της κεντρικής θήκης της τσάντας είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε στο εσωτερικό της, το φαγητό, το σαντουιτσάκι, τα φρούτα και το χυμό/νερό του μικρού σας . Η τσάντα διατίθενται 2 ακόμα θήκες, μία θήκη πλέγματος στο εσωτερικό της και μία εμπρόσθια θήκη.  Χάρις στο ειδικά σχεδιασμένο φερμουάρ, το μικρό χεράκι του παιδιού σας μπορεί να την ανοίξει και να την κλείσει με ευκολία.

Χάρις στους ειδικούς ιμάντες μπορείτε να προσαρμόζεται την τσάντα γεύματος στο ύψος που εσείς επιθυμείτε.

Ηλικία : 3 ετών+

Μέγεθος Προϊόντος : 22.8 x 8.9 x 22.8cm