Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK
  LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK

LUNCH BOX UHMM MOCCA PINK

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
20,00€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Uhmm
Κωδικός Προϊόντος: Lunch Box Mocca Pink
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Το Uhmm Box είναι ένα σύγχρονο κουτί αποθήκευσης φαγητού. Είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνικής αναδίπλωσης και μιας βιώσιμης νοοτροπίας. Εμπνευσμένο από τη βιετναμέζικη κουλτούρα όπου το φαγητό τρώγεται και τυλίγετε σε φύλλα φοίνικα, το κουτί Uhmm μπορεί να ξεδιπλωθεί και να χρησιμεύσει ως πιάτο. Έτσι μεταφέρετε και απολαμβάνετε το φαγητό σας με πρακτικό και οικολογικό τρόπο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι  καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο πλυντήριο πιάτων και τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Μπορεί να αντικαταστήσει τα ταπερακια σας και δεν θα ξανά χάσετε ποτέ το καπάκι!

Χρησιμοποιήστε το για να συσκευάσετε το μεσημεριανό σας η το κολατσιό σας για το γραφείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το νηπιαγωγείο η το σχολείο του παιδιού σας. Αποθηκεύστε το φαγητό που περίσσεψε για την επόμενη μέρα. Το κουτί Uhmm μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων, στο ψυγείο και στον καταψύκτη, κάτι το οποίο βοηθά στη μείωση των συσκευασιών μιας χρήσης και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος από την απελευθέρωση μικροπλαστικών.

Τα Uhmm Boxes παράγονται στη Δανία και είναι 100% φυσικά, απαλλαγμένα από όλα τα ανθυγιεινά χημικά πρόσθετα όπως parabens, bpa και phthalates, που θα μπορούσαν να μεταφερθούν στα τρόφιμα. Ανακυκλώνεται και είναι φιλικό για το περιβάλλον. Το Uhmm box δεν απορροφά οσμές και χρώματα από τα φαγητά. Η διάρκεια ζωή του δοχείου είναι περίπου 2 χρόνια.

Τυλίξτε το φαγητό σας! Ο τρόπος που το Uhmm Box τυλίγεται γύρω από το φαγητό σας και μετατρέπετε από τάπερ σε μπολάκι και από μπολάκι σε πιάτο κάνει το φαγητό σας μια αισθητική απόλαυση. Τοποθετείτε το φαγητό μέσα στο δοχείο και μετά διπλώνετε το γύρω από το φαγητό.

Ο μοναδικός τρόπος διπλώματος διευκολύνει την αποθήκευση και το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων γιατί πιάνει ελάχιστο χώρο.  

Όταν το Uhmm box είναι κλειστό είναι 100% υδατοστεγές και το φαγητό σας παραμένει φρέσκο. Το καπάκι και το λουράκι μπορούν να παραμένουν στη θέση του και μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Το Δοχείο Τροφίμων Uhmm είναι κατάλληλο για τον καταψύκτη και μπορείτε να αντικαταστήσετε όλα σας τα πλαστικά σακουλάκια μία χρήσης.

 • κατάλληλο για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων
 • κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
 • κατάλληλο για καταψύκτη
 • ανακυκλώνεται
 • πρακτικό και οικολογικό
 • μη τοξικό
 • άοσμο
 • πιάνει ελάχιστο χώρο

Κουτί:
Υλικό: Πολυπροπυλένιο (food grade) που ανακυκλώνεται – ένα μη τοξικό, άοσμο, υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Μέγεθος: 10x18x5cm

Λουράκι:
Υλικό: Σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα, κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και καταψύκτη.
Μέγεθος: 36x2x0,2cm

Όλα τα κουτιά Uhmm διατίθενται σε μια όμορφη συσκευασία δώρου κατασκευασμένη από βιώσιμο χαρτόνι Kraftpak.