Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK
    ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1+ ΕΤΩΝ WAVE NEON PINK

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
15,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Γυαλιά ηλίου για μωρά και νήπια KoolSun
Κωδικός Προϊόντος: Wave Neon Pink 1+
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Αυτά είναι τα τέλεια γυαλιά ηλίου για το παιδί σας για να απολαμβάνει τα πρώτα του καλοκαίρια!

Αυτά τα κομψά και εύκαμπτα γυαλιά ηλίου Koolsun WAVE διαθέτουν σκελετό Neon Pink λαμπερό και φακούς Silver Mirror, τα οποία είναι ανθεκτικά και επιτρέπουν τη μακροχρόνια χρήση τους.

Μπορείτε να τα εμπιστευτείτε καθ’ ότι είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για το παιδί σας. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό και φιλικό προς τα μάτια πολυανθρακικό. Οι φακοί είναι οπτικής κατηγορίας 1 και κατηγορίας 3, πράγμα που σημαίνει ότι εμποδίζουν την ακτινοβολία UV-A και UV-B 100%. Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι τα φίλτρα υπεριωδών ακτίνων είναι ενσωματωμένα στους φακούς, έτσι ώστε τα μάτια του μωρού σας να προστατεύονται πλήρως από το επιζήμιο ηλιακό φως.

Επιπλέον, αυτά τα γυαλιά ηλίου KOOLSUN WAVE έρχονται με το λογότυπο Koolsun που αποτυπώνεται στο σκελετό. Όλα τα γυαλιά ηλίου Koolsun έρχονται με τη θήκη μικροϊνών KOOL για καλή φύλαξη και προστασία.

Προγραμματίστε το φετεινό σας καλοκαίρι με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου KOOLSUN για το μωρό ή το παιδί σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για καθημερινές εξορμήσεις. Αλλωστε η ασφάλεια και το στυλ μπορούν να συμβαδίζουν.

• Το 1+ είναι για παιδιά 1-5 ετών

• To 3+ είναι για παιδιά 3-10 ετών

Σε περίπτωση αμφιβολίας για το μέγεθος, επιλέξτε το μικρότερο μοντέλο.

Τα γυαλιά ηλίου για μωρά και νήπια ηλικίας 1+ ετών πρέπει να κάνουν 2 πράγματα:

1. Να παρέχουν 100% προστασία από τις ακτίνες UVA και τις ακτίνες UVB.

2. Να είναι άνετα, ελκυστικά και ανθεκτικά έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται συνεχώς.