Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ LANSINOH Thera Pearl® 3 σε 1
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ LANSINOH Thera Pearl® 3 σε 1  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ LANSINOH Thera Pearl® 3 σε 1

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ LANSINOH Thera Pearl® 3 σε 1

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
16,99€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Κρέμα θηλών λανολίνης Lansinoh
Κωδικός Προϊόντος: thera pearl
Διαθεσιμότητα: 7-10 Μέρες

Τα ευέλικτα, επαναχρησιμοποιούμενα επιθέματα στήθους Thera Pearl® έχουν μαλακό κάλυμμα και μπορούν να φορεθούν μέσα από το σουτιέν θηλασμού για να σας ανακουφίσουν από προβλήματα θηλασμού όπως:

  • φραγμένοι πόροι
  • μαστίτιδας
  • υπερφόρτωσης στήθους μετά την γέννα
  • πρησμένο στήθος

Χρήση:

Τα επιθέματα Lansinoh Thera pearl  Χρησιμοποιήστε  τα ζεστά για την ανακούφιση των φραγμένων πόρων και της μαστίτιδας, και όταν οι μαστοί είναι διογκωμένοι. Χρησιμοποιήστε τα λίγο πριν το θηλασμό για να τονωθεί η εκροή και να διευκολυνθεί η ροή του γάλακτος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν πριν ή κατά τη διάρκεια της άντλησης για να μειωθεί ο συνολικός χρόνος παραγωγής με την ταχύτερη εκροή του γάλακτος.

Χρησιμοποιήστε τα επιθέματα Lansinoh® Therapearl κρύα για ανακούφιση από τον πόνο και το πρήξιμο που προκαλείται από διόγκωση των μαστών ή μαστίτιδα. Για να μείνουν σταθερά στη θέση τους, μπορείτε να τοποθετήσετε τα επιθέματα μέσα στο σουτιέν.

Για θερμική θεραπεία: Τοποθετήστε τα επιθέματα στα προστατευτικά καλύμματα και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων το πολύ για 15 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να τα αφήσετε περισσότερο προσαυξάνοντας το χρόνο κάθε φορά κατά 5 δευτερόλεπτα, αν χρειάζεται.

Για ψυχρή θεραπεία: Καταψύξτε τα για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στα προστατευτικά καλύμματα πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Για χρήση με θήλαστρο: Θερμάνετε τα επιθέματα σύμφωνα με τις οδηγίες της θερμικής θεραπείας και τυλίξτε τα γύρω από την εξωτερική επιφάνεια των χοανών της αντλίας θηλασμού, ασφαλίζοντάς τα με τον συνδετήρα, κατά την άντληση.

Επιθέματα gel για τον μητρικό θηλασμό και πείτε τέλος στον πόνο!