Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ
  ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
49,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Λευκοί ήχοι για μωρά ZAZU
Κωδικός Προϊόντος: Zazu Kiki
Διαθεσιμότητα: In Stock

Έχετε κουραστεί από τα πολλά ξενύχτια? Δεν λειτουργείτε καλά μέσα στην ημέρα γιατί το μωράκι σας δεν κοιμάται?  Ήρθε η γατούλα, η Kiki για να σας ξεκουράσει. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγκαλιά της μαμάς, αλλά καμιά φόρα αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό για μας. Η Kiki, η έξυπνη γατούλα με γλυκούς ήχους και προτζέκτορα θα βοηθήσει το μωράκι σας και εσάς να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.

Η Kiki, η έξυπνη γατούλα  με προτζέκτορα, χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους,  χαρίζει όνειρα γλυκά σε όλη την οικογένεια. Είναι ένα μαλακό λούτρινο κουκλάκι με προτζέκτορα και συσκευή που αναπαράγει τον χτύπο της καρδιάς της μητέρας, (όπως ακούγεται στον υπέρηχο), λευκούς ήχους (οικείους στο νεογέννητο από τη μήτρα) και χαλαρωτικές μελωδίες. 

Μετατρέψτε το δωμάτιο του μωρού σας στο πιο μαγικό ουρανό με αστεράκια. Τόσο όμορφο που θα το αγαπήσετε και  θα χαλαρώσετε και εσείς.

Όλα τα ζωάκια μας διαθέτουν αισθητήρα ήχου ώστε όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει αυτό επαναλαμβάνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. Παρακαλώ να πάρετε το μωρό σας αγκαλιά όταν κλαίει και να χρησιμοποιήσετε τον Dex για να σας βοηθήσει να το νανουρίσετε.

Με την ενεργοποίηση της η Kiki γεμίζει το δωμάτιο με αστεράκια αφού τα προβάλει στο ταβάνι του δωματίου σε 4 διαφορετικά χρώματα: πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και πολλά χρώματα μαζί. Η συσκευή του προτζέκτορα αποσπάται από το σώμα του λούτρινου και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προτζέκτορα ξεχωριστά.   

Η Kiki, η έξυπνη γατούλα διαθέτει:

 • Αποσπώμενος Προτζεκτορα (σε 4 διαφορετικά χρώματα)
 • Ήχος κτύπου της καρδιάς και λευκούς ήχους, lounge μελωδία
 • Αισθητήρα ήχου
 • Πλένεται
 • Σύγχρονη αποσπώμενη συσκευή δεν θέλετε να πάρετε ολόκληρο το λούτρινο μαζί σας 
 • Χρονοδιακόπτη στα 20 λεπτά 
 • Λειτουργεί με μπαταρίες  3 x AA (δεν συμπεριλαμβάνονται)
 • 0+