Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE
  ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ALPINE MUFFY™ SMILE

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
25,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Ωτοασπίδες Alpine για μωρά, παιδιά και μεγάλους
Κωδικός Προϊόντος: ALPINE MUFFY™ SMILE
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Προβλήματα συγκέντρωσης

Περίπου 10% των παιδιών σχολικής ηλικίας έχουν προβλήματα συγκέντρωσης στην τάξη και η προσοχή τους αποσπάται εύκολα. Ο αριθμός τον μαθητών στις τάξις του σχολείο είναι μεγάλος πράγμα που δεν βοηθά την κατάσταση. Οι ωτοασπίδες για παιδιά Muffy Smile είναι ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες για τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά μπορούν να συγκεντρωθούν καλύτερα φορώντας τακτικά τις παιδικές ωτοασπίδες Muffy Smile στην τάξη, βοηθώντας στην καλύτερη απόδοση στο σχολείο και σε μεγαλύτερη ησυχία μέσα στην τάξη. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι είναι χαρούμενοι γιατί το μάθημα κινάει πιο ομαλά. Τα παιδιά που πάσχουν από διάσπαση προσοχής/αυτισμό μπορεί επίσης να ωφεληθούν φορώντας ωτοασπίδες.

Μοντέρνος σχεδιασμός 

Το χαρούμενο κίτρινο χρώμα και το χαμογελαστό τύπωμα διασφαλίζουν ότι αγόρια και κορίτσια θα φορέσουν τις ωτοασπίδες με χαρά μέσα στην τάξη.

Πολλαπλές εφαρμογές

Οι Alpine Muffy παιδικές ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα αυτιά των μικρών παιδιών. Φορώντας τα τα παιδιά συγκεντρώνονται πιο καλά και διαβάζουν και μαθαίνουν καλύτερα στο σχολείο και στο σπίτι.  Οι παιδικές ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη, όπως πάρτι,  λούνα πάρκ, πυροτεχνήματα, παρελάσεις, επιδείξεις, αγώνες ποδοσφαίρου και  αυτοκινήτου και συναυλίες.

 Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής που καλύπτεται από μαλακό ύφασμα ταιριάζει στο κεφάλι κάθε παιδιού. Οι ωτοασπίδες Alpine Muffy μπορούν να φορεθούν από παιδιά κάθε ηλικίας.
Ωστόσο, συνιστούμε να μη χρησιμοποιούνται σε παιδιά μικρότερα των 2 ετών. Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 χρόνων προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ωτοασπίδα Earmuff μόνο υπό την επίβλεψη.

Προστασία και μεταφορά

Η Alpine έχει σχεδιάσει ένα ειδικό τσαντάκι φύλαξης των ωτοασπίδων για να διατηρούνται καθαρές και να μεταφέρονται εύκολα. Κάθε συσκευασία περιέχει και ένα δωρεάν τσαντάκι φύλαξης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: 

 • Πολύ βολικά και άνετα χάρη στο μαλακό ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής
 • Μέγεθος που προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε παιδί κάθε ηλικίας
 • Αναδιπλώνονται. Είναι εύκολα στην μεταφορά και δεν πιάνουν χώρο στη φύλαξή τους
 • Διατίθενται σε 5 διαφορετικά χρώματα και σχέδια, για αγόρια και κορίτσια
 • Στιβαρή κατασκευή, με πολλή υψηλή ποιότητα
 • Ολλανδικός σχεδιασμός
 • Καθαρίζονται εύκολα
 • Με δωρεάν τσαντάκι φύλαξης και μεταφοράς