Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
organic
BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ
    BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ

BABY SLING - ΜΑΡΣΙΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
46,00€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Βρεφικά GABI
Κωδικός Προϊόντος: Babysling
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

* Color

Η ομορφιά των ring slings, μάρσιποι αγκαλιάς με κρίκους, κρύβεται στο γεγονός ότι μπορούν να φορεθούν πολύ γρήγορα και εύκολα. Αποτελούνται ουσιαστικά από ένα κομμάτι ύφασμα το οποίο περνάει μέσα από τη θηλιά προκειμένου να σχηματίσει έναν κύκλο. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το μέγεθος του κύκλου ανάλογα με το μέγεθος του μωρού, αλλά και αυτού που το μεταφέρει, ώστε να εξασφαλίσετε την απόλυτη άνεση και υποστήριξη και για τους δυο σας! Μπορείτε επίσης πολύ εύκολα να θηλάζετε το μωρό σας ενώ φοράτε το ring sling, μάρσιπο αγκαλιάς με κρίκους.

Σε περίπτωση που το μωρό σας αποκοιμηθεί δεν έχετε παρά να το βάλετε να ξαπλώσει δίχως να ανησυχείτε ότι θα ξυπνήσει. Επιπλέον, το ring sling είναι πολύ πρακτικό κατά την περίοδο που το παιδί σας αναπτύσσει έντονη κινητικότητα και του αρέσει είτε να βρίσκεται μακριά σας και να «εξερευνά» τον κόσμο που το περιβάλλει, είτε επιθυμεί να κουρνιάσει στην αγκαλιά σας.

Τα ring slings είναι κατάλληλα για τη μεταφορά μωρών, αλλά και μικρών παιδιών, κάθε ηλικίας και μεγέθους έως την περίοδο που τα ίδια παύουν να επιθυμούν τη μεταφορά τους από κάποιον ενήλικα. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε το μωρό σας ποικίλλουν, συμπεριλαμβάνοντας τη στάση cradlehold, που ενδείκνυται για νεογέννητα μωρά ή μωρά που κοιμούνται, τη στάση «αγκαλίτσα» για μωρά που προτιμούν να είναι όρθια καθώς και τις στάσεις κατά τις οποίες το μωρό τοποθετείται στην περιφέρεια ή την πλάτη σας. Τα ring slings, μάρσιποι αγκαλιάς με κρίκους είναι ιδανικά όταν θηλάζετε!

Τις εσωτερικές και εξωτερικές λωρίδες μπορείτε να τις ρυθμίσετε μέσο των μεταλλικών δαχτυλιδιών αφήνοντας ένα κομμάτι ελεύθερο (ουρά) προκειμένου να έχετε τη μέγιστη δυνατότητα να μεταβάλλετε και να προσαρμόζετε το ύφασμα όπως εσείς επιθυμείτε καλύτερα. Το sling έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει τους ώμους και να απλώνεται στην πλάτη κρατώντας το μωρό με ασφάλεια και κοντά στο κέντρο βάρους σας.