Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
Sale
FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ
    FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ

FILLNSQUEEZE - ΣΕΤ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
14,90€
26,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Σετ ετοιμασίας χυμού και φαγητού για μωρά Fillnsqueeze
Κωδικός Προϊόντος: Fillnsqueeze set
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Fillnsqueeze: Νέος, έξυπνος, πρωτοποριακός και οικονομικός τρόπος ετοιμασίας φαγητού και χυμού για να ευχαριστείτε το παιδί σας σπιτικά γεύματα παντού.

Με το Fillnsqueeze δώσετε στο παιδί σας, το σπιτικό σας φαγητό ή τον σπιτικό χυμό φρούτων στην εκδρομή σας, στην επίσκεψη σας σε έναν φίλο, στον βρεφικό σταθμό, έξω από το σπίτι σας. Μαγειρέψτε το φαγητό του μωρού, τοποθετήστε το στο μπολ του Fillnsqueeze, πολτοποιήστε το φαγητό, και με το ειδικό στόμιο γεμίστε τα μπουκαλάκια Fillnsqueeze. Το ίδιο μπορεί να γίνει με φρούτα ή με χυμούς. Βάλτε τα σακουλάκια στο ψυγείο και όποτε τα χρειαστείτε μπορείτε να ζεστάνετε το φαγητό σε ένα κατσαρολάκι και το φαγητό είναι έτοιμο να το προσφέρετε στο παιδί σας. Τα μπουκαλάκια πλένονται και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά και ξανά.

Έτσι μαγειρεύετε μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα, το παιδί σας τρώει υγιεινά, και εσείς είστε ξεκούραστη. Το Starter Kit περιλαμβάνει: Κανάτα ( μπολ ), τάπα για το στόμιο του μπολ, έμβολο με λάστιχο για στύψιμο και γέμισμα του φαγητού στο μπουκαλάκι, 5 χ 150 ml αποστειρωμένα και έτοιμα προς χρήση επαναχρησιμοποιούμενα μπουκαλάκια. 100 % BPA FREE