Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
  SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

SEA-BAND ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
13,40€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Περικάρπια ταξιδιωτικής ναυτίας Sea-Band
Κωδικός Προϊόντος: Sea-Band MAMA
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Πολλές μέλλουσες μητέρες υποφέρουν από πρωινή ναυτία και συνήθως τα συμπτώματά υποχωρούν γύρω στην 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, αλλά για μερικές γυναίκες η ναυτία και οι έμετο μπορεί να συνεχιστούν καθ 'όλη την εγκυμοσύνη. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες χωρίς φάρμακα είναι το Acupressure (πιεσοθεραπεία)στο σημείο P6 (Nei-Kuan) μεταξύ των δύο κεντρικών τενόντων κοντά στον καρπό.

Τα Sea-Band  βοηθούν τις μέλλουσες μητέρες στη αντιμετώπιση της ναυτίας που μπορεί να αισθάνονται, ειδικά τις πρωινές ώρες, κατά την εγκυμοσύνη.   Είναι μια εντελώς φυσική μέθοδο, που δεν προκαλεί υπνηλία η άλλες παρενέργειες. Τα περικάρπια Sea-Band βασίζονται στην δοκιμασμένη αποτελεσματική αρχή της πιεσοθεραπείας για την πρόληψη και την ανακούφιση από τη ναυτία.

Η πιεσοθεραπεία χρησιμοποιείται στην Κινέζικη ιατρική εδώ και 4.000 χρόνια & είναι διαδεδομένη σε όλο το κόσμο.

Τα περικάρπια Sea-Band:

 • Είναι η φυσική επιλογή για την ανακούφιση της πρωινής ναυτίας που μπορεί να υπάρχει κατά την εγκυμοσύνη, χωρίς φάρμακα.
 • Ανεπιθύμητες ενέργειες ή αντενδείξεις δεν υπάρχουν.
 • Είναι Κλινικά μελετημένα.
 • Συστήνεται από Γυναικολόγους
 • Κατάλληλο για εγκύους
 • Κάθε συσκευασία περιέχει δύο επαναχρησιμοποιούμενα περικάρπια που πλένονται.
 • Λειτουργούν με βάση την πιεσοθεραπεία, ασκώντας μια πίεση στο σημείο P6 του καρπού.

Δράση

 • Τα Sea-Band ανακουφίζουν με φυσικό τρόπο.
 • Για να είναι αποτελεσματικό το Sea Band, πρέπει να φορεθεί ένα περικάρπιο σε κάθε καρπό.
 • Η δράση τους ξεκινά 2-5 λεπτά αφού φορεθούν.
 • Δεν έχουν παρενέργειες.
 • Ξαναχρησιμοποιούνται και πλένονται.
 • Δεν περιέχουν φάρμακα η άλλες ουσίες.

Σύνθεση περικαρπίου: Ακρυλικό 64.2%, Νάυλον 24.2%, Ελαστάνη 11.6%

Τρόπος Χρήσης

Βάζετε τα τρία μεσαία δάκτυλα στο εσωτερικό του καρπού σας με την άκρη του τρίτου δάκτυλου να βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πρώτη πτυχή του καρπού σας. Το σημείο Nei Kuan βρίσκεται κάτω από το πρώτο σας δάκτυλο (τον δείκτη) μεταξύ των δυο τενόντων του καρπού (δείτε τελεία στην παρακάτω εικόνα).

Τοποθετήστε το πλαστικό κουμπί ώστε να βλέπει προς τα μέσα πάνω στο σημείο Νei- Kuan. Επαναλάβετε στον άλλο καρπό σας. Για να υπάρχει αποτέλεσμα πρέπει να φοράτε ένα περικάρπιο σε κάθε καρπό. Τοποθετήστε τα περικάρπια ένα σε κάθε καρπό πριν από κάθε ταξίδι αν γνωρίζετε ότι υποφέρετε από ναυτία ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή αισθανθείτε αδιαθεσία.

*Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα Sea Band είναι κατάλληλα και για την πρωινή ναυτία των εγκύων αλλά και για τη ναυτία μετά από χημειοθεραπεία και μετεγχειρητικά. 

Τι είναι η Πιεσοθεραπεία (Acupressure)?

Τα Sea Band βασίζονται στην δοκιμασμένη αποτελεσματική αρχή της πιεσοθεραπείας για την πρόληψη και την ανακούφιση από τη ναυτία. Η πιεσοθεραπεία χρησιμοποιείται στην Κινέζική ιατρική εδώ και 4.000 χρόνια. Τα Sea Band δρουν ασκώντας μια συνεχόμενη πίεση μέσω ενός πλαστικού κουμπιού στο σημείο πίεσης P6 (Nei-Kuan) που βρίσκεται μεταξύ των δυο κεντρικών τενόντων κοντά στον καρπό.  Η πιεσοθεραπεία είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Στη Βρετανία αποδείχτηκε για πρώτη φορά αποτελεσματική για την ναυτία από τον αείμνηστο Καθηγητή John Dundee του Πανεπιστημίου Queens του Belfast. Μια ιταλική μελέτη απέδειξε ότι το 70% των εγκύων που υπόφεραν από πρωινή ναυτία ένοιωσαν ανακούφιση από τα συμπτώματα  όταν χρησιμοποίησαν τα Sea-Bands.

Παρασκευάζεται στην Αγγλία.