Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
Sale
ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC
    ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC

ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORTBEBE AZTEC

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
14,90€
24,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Σύστημα μεταφοράς Πορτ Μπεμπε Cocobelt
Κωδικός Προϊόντος: cocobelt aztec
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τώρα δεν είναι πλέον βαρύ! Από σήμερα περπατάω ποιο άνετα με το portbebe μου!

Cocobelt :  Το ιδανικό σύστημα μεταφοράς του port bebe σου, με ασφάλεια και ευκολία!

Το σύστημα μεταφοράς του PortBebe που έψαχναν οι γονείς!

Κάθε μητέρα και πατέρας βιώνει στην καθημερινότητα του πόσο βαρύ και δύσκολο είναι να μεταφέρει το μωρό του στο portbebe. Αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Κανένα πρόβλημα πλέον με το βάλε βγάλε του portbebe για μικρές αποστάσεις! Τα χέρια σας δεν είναι πλέον μουδιασμένα και κουρασμένα με το κουβάλημα του Portbebe. To Cocobelt περνιέται πολύ εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα στο portbebe και το portbebe κουβαλιέται πλέον άνετα και με ασφάλεια όπως μια τσάντα πάνω από τον ώμο. Το κουβάλημα του portbebe ξαναγίνεται ευχαρίστηση!

Το Cocobelt είναι χειροποίητα φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και η ασφάλεια του είναι ελεγμένη. Είναι εύκολο στην χρήση και είναι πολύ μοδάτο!

Το Cocobelt είναι ασφαλής, εύκολο, γρήγορο και μοδάτο!

Τι είναι το Cocobelt®?

Αν έχεις ένα portbebe, τότε ξέρεις σίγουρα πόσο βαρύ και κουραστικό είναι να το κουβαλάς στις μικρές ή μεγάλες βόλτες. Καθημερινά από το αυτοκίνητο, το σούπερ μάρκετ, στον γιατρό, στα ψώνια, στο αεροδρόμιο, στην παραλία. Το βάρος στο χέρι σου και η έλλειψη ελευθερίας κίνησης τουλάχιστον του ενός χεριού, είναι γνωστά στον κάθε γονέα.

Εδώ είναι η λύση! Το Cocobelt! Το βαρύ κουβάλημα γίνεται ευχάριστη βόλτα.

Μπορείς ποιο εύκολα να διαχειριστής το βάρος και τα χέρια σου είναι ελεύθερα να κινηθείς άνετα.

Όλα αυτά φυσικά με ασφάλεια η οποία είναι το σημαντικότερο στοιχείο για εμάς. Για αυτό και το κούμπωμα του Cocobelt έχει ελεγχθεί διεξοδικά από το TUV Rheinland και το BureauVeritas και το Cocobelt έχει και την πιστοποίηση CE.

Το Cocobelt περνιέται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και είναι έτοιμο προς χρήση.

Το καλό είναι ότι και τα δυο σας χέρια είναι πλέον ελεύθερα στην κίνηση και το μωρό σας βλέπει και χαίρεται.

Σχεδιασμός και κατασκευή με αγάπη

„Το μωρό μου ο Colin Corts γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2013. Ήμουν η πιο χαρούμενη μητέρα στον κόσμο.

Διαπίστωσα όμως ένα πρόβλημα. Για να σηκώσω τον Colin μέσα στο portbebe το έβρισκα πολύ βαρύ και δύσκολο και αυτό αρκετές φορές την ημέρα. Στο αεροδρόμιο μια μέρα μου ήρθε η ιδέα για ένα βοήθημα, το οποίο θα βοηθήσει όλους τους γονείς να κουβαλάνε το Portbebe ποιο εύκολα και άνετα. Βρέθηκε η λύση και για μένα αλλά και όλους τους γονείς!

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και σίγουρη που ξεκίνησα την υλοποίηση. Ερεύνησα, σχεδίασα, έβγαλα διάφορα δείγματα,  τεστάρισα, τεστάρισα…..

Το προϊόν έπρεπε να έχει όμορφο design, να είναι ποιοτικό και να κάνει την ζωή των γονέων ποιο εύκολη. Έπρεπε να έχει και ένα όνομα αυτή η λύση.

Cocobelt το αποτέλεσμα! Το όνομα το πήρε από το γιό μας Colin Corts.

Είμαι σίγουρη, ότι το Cocobelt θα ευχαριστήσει γονείς και μωρό.

“ Cocobelt, we care how you carry ”