Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
organic
Sale
ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI
  ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠANΕΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SET ONESIZE ORGANIC POPOLINI

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
169,90€
179,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Υφασμάτινες οργανικές πάνες και ρούχα για μωρά Popolini
Κωδικός Προϊόντος: Onesize ORGANIC SET
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Πάνες μωρού υφασμάτινες Onesize Organic Popolini σε προσφορά

Σετ 10 πάνες μωρού + 1 βρακάκι πάνας

Πλενόμενες υφασμάτινες πάνες μωρού - Η λύση στην κρίση!

Οι υφασμάτινες πάνες Popolini είναι onesize, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg.

Με ειδικά κουμπιά snap προσαρμόζονται στο μέγεθος και την ηλικία του μωρού. Το βαμβακερό liner (εσωτερική επίθεμα)  που περιλαμβάνεται με κάθε πάνα χρησιμοποιείται τη νύχτα και σε μωρά άνω των  6 μηνών.  

Δείτε την αλλαγή της υφασμάτινης πάνας μωρού Onesize Organic Popolini : 

Οι μοντέρνες υφασμάτινες πάνες μοιάζουν πάρα πολύ με τις πάνες μωρού μίας χρήσεως όσον αφορά την εμφάνιση και την μεταχείριση τους. Το μοναδικό μειονέκτημά τους παραμένει το πλύσιμο που συνήθως αναλαμβάνει το πλυντήριο :)

Συστήνουμε 18 με 20 υφασμάτινες πάνες και 2 βρακάκια, για να πλένετε περίπου κάθε 3 ημέρες.  Καλέστε μας στο 2106229885 για να σας συμβουλέψουμε.

Μέσα στην υφασμάτινη πάνα τοποθετείται ένα ειδικό λεπτότατο φύλλο (Ένθετο Popli), το οποίο προστατεύει την πάνα αλλά και δεν αφήνει την υγρασία να επιστρέψει στο μωρό και έτσι το κρατάει πιο στεγνό. Το ένθετο Popli είναι αναλώσιμο και μετά την χρήση το πετάτε στα σκουπίδια.  

Οι υφασμάτινες πάνες είναι ανθεκτικότατες και μπορούν να πλυθούν σε θερμοκρασία μέχρι 95°. Χρησιμοποιείτε όποιο σαπούνι θέλετε αλλά όχι μαλακτικό, το οποίο μειώνει την απορροφητικότητα της πάνας. Δεν είναι ανάγκη να τις σιδερώνετε. (Προσοχή, εάν τις σιδερώσετε μην σιδερώσετε πάνω από τα κουμπιά). Συνιστάται να μαζεύετε τις λερωμένες πάνες σε ένα δίχτυ για ρούχα μέσα σε ένα κουβά με καπάκι. ΄Έτσι δεν έχετε παρά να πάρετε το δίχτυ και να το βάλετε μέσα στο πλυντήριο χωρίς να πιάνετε μία μία τις πάνες.

100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι 

Απαραίτητη η χρίση βρακάκι πάνας Popowrap! Το σετ περιλαμβάνει ένα βρακάκι πάνας Popowrap. Παρακαλώ τηλεφωνήστε μας στο 210-6229885 η στείλτε μας ένα μήνυμα για το μέγεθος που προτιμάτε.

Τα πλεονεκτήματα από τις υφασμάτινες πάνες είναι:

 • Φιλικά για την επιδερμίδα
 • Πολύ πιο φθηνά
 • Φιλικά για το περιβάλλον
 • 1 Τόνο λιγότερα σκουπίδια ανά μωρό
 • Απαλλάσσεστε από το κουβάλημα του super market      
 • 16 δέντρα θυσιάζονται για τις πάνες κάθε παιδιού     

Τα χαρακτηριστικά από τις υφασμάτινες πάνες είναι:

 • Οι υφασμάτινες πάνες onesize Popolini είναι ένα μέγεθος, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg. Απλά  προσαρμόζουμε το μέγεθος της πάνας  χρησιμοποιώντας τα κουμπάκια snap στο μπροστινό μέρος.                     
 • Κάθε πάνα συμπεριλαμβάνει και 1 απορροφητικό, υφασμάτινο ένθετο liner για να προσαρμόσετε εσείς την απορροφητικότητα της πάνας ανάλογα με την ηλικία και  την ποσότητα των ούρων.
 • Συστήνουμε 18 με 20 πάνες, για να τις πλένετε περίπου κάθε 3 ημέρες.                 

Φροντίδα:

Λερωμένες υφασμάτινες πάνες: Ανακινήστε την πάνα απαλά πάνω από την τουαλέτα για να απομακρύνει τα στερεά η αφαιρέστε το χάρτινο ένθετο Popli (προαιρετικό) μαζί με τα στέρεά και πετάξτε το στα σκουπίδια. Αφαιρείτε τα υφασμάτινα ένθετα πάνας. Τοποθετείτε τις λερωμένες πάνες σε ένα δείχτη πλυντηρίου σε έναν Κούβα με καπάκι, δεν χρειάζονται μούλιασμα.

Πλύσιμο:

Πλύσιμο: Κανονικός κύκλος μέχρι 95°

Στο ξέβγαλμα μπορείτε να προσθέστε 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ως φυσικό αντισηπτικό.

Στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε μαλακτικό, χλωρίνη και απορρυπαντικά που περιέχουν  ένζυμα.

Σύνθεση: 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι 

Made in Europe