Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids®
  ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids® ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids®

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ PluggiesKids®

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
16,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Ωτοασπίδες Alpine για μωρά, παιδιά και μεγάλους
Κωδικός Προϊόντος: Pluggies
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ωτοασπίδες Παιδικές επαναχρησιμοποιούμενες PluggiesKids® 

Απο 3 ετών+

Ιδανικά για τη πισίνα, την θάλασσα , το αεροπλάνο, συναυλίες και όπου μπορεί το παιδάκι σας να είναι εκτεθειμένο σε θόρυβο.

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν κάθε μέρα και είναι εκτεθειμένα σε διάφορους θορύβους. Δυστυχώς όμως, ένα στα οκτώ παιδιά υποφέρει από μόνιμη απώλεια της ακοής . Ο λόγος είναι επειδή τα παιδιά είναι περισσότερο ευαίσθητα στο θόρυβο. Για το σκοπό αυτό, η Alpine έχει αναπτύξει τις ωτοασπίδες για παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και δώδεκα ετών PluggiesKids. Αυτές οι λειτουργικές παιδικές ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές εφαρμογές. Οι παιδικές ωτοασπίδες απορροφούν το θόρυβο του περιβάλλοντος, εμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο αυτί, βελτιώνουν τη συγκέντρωση, και σε περίπτωση ταξιδιών με αεροπλάνο αποτρέπουν τον πόνο στα αυτιά από τις διαφορές της πίεσης.

Επαναστατικό μοντέλο ωτοασπίδας ιδικό για παιδιά!

Τα είκοσι χρόνια εμπειρίας της Alpine της επέτρεψαν να αναπτύξει μια επαναστατική ωτοασπίδα-πρότυπο για παιδιά. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη παιδική ωτοασπίδα, παρέχει ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης του θορύβου και μια σπουδαία εφαρμογή.

AlpineAcousticFilters™- Περισσότερη διασκέδαση για το παιδί σας

Οι ωτοασπίδες για παιδιά διαθέτουν τα ειδικά AlpineAcousticFilters. Αυτά τα φίλτρα απορροφούν το θόρυβο σε μέγιστο βαθμό, αλλά επιτρέπουν στο παιδί να ακούσει την αφθονία των ήχων γύρω από αυτό. Αυτό αποτρέπει το αίσθημα της απομόνωσης και τα επιτρέπει να ακούνε τις συνομιλίες. Επιπλέον, οι παιδικές ωτοασπίδες PluggiesKids ελέγχουν την επιβλαβή πίεση στα τύμπανα του αυτιού. Τα φίλτρα λειτουργούν ως βαλβίδα για να πραγματοποιήσουν μια σταδιακή και σταθερή ισορροπία μεταξύ της πίεσης από το εξωτερικό περιβάλλον και μέσα στο αυτί, αίσθηση που την παρέχει η ευσταχιανή σάλπιγγα, εξασφαλίζοντας επαρκή χρόνο για να προσαρμοστούν τα αυτιά στις διαφορές της πίεσης.

Εξαιρετικά άνετο υλικό AlpineThermoShape™

Οι καινοτόμες παιδικές ωτοασπίδες Plyggies Kids είναι κατασκευασμένες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό, εξαιρετικά άνετο, το AlpineThermoShape ™, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Alpine. Το υλικό αυτό επιτρέπει τις παιδικές ωτοασπίδες να παίρνουν το σχήμα του αυτιού λόγω της θερμότητας του σώματος. Έτσι, οι παιδικές ωτοασπίδες έχουν τέλεια εφαρμογή και μένουν στο σωστό σημείο ανά πάσα στιγμή προσφέροντας τη βέλτιστη απορρόφηση και την άνετη εφαρμογή, χωρίς δυσάρεστη πίεση στα αυτιά. Το ATS δεν περιέχει σιλικόνες και επομένως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Αυτοκόλλητα Alpine

Κάθε συσκευασία περιέχει 6 αστεία παιδικά αυτοκόλλητα που προσωποποιούν και διακοσμούν τη συσκευασία.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

 • Απο 3 ετών+
 • Προλαμβάνουν την απώλεια της ακοής στα παιδιά
 • Αυξάνουν τη συγκέντρωση
 • Εμποδίζουν την είσοδο του νερού μέσα στο αυτί
 • Οι συζητήσεις ακούγονται καθαρά, χάρη στα μοναδικά φίλτρα AlpineAcousticFilters™
 • Εύκολες στην εφαρμογή τους
 • Εξαιρετικά άνετες χάρη στο AlpineThermoShape™ υλικό
 • Χωρίς σιλικόνες
 • Επαναχρησιμοποιούμενες

Διάμετρος: 7-10 mm, H=24 M=23 L=23 SNR=25

Alpine- Η καινοτόμα εταιρεία στην προστασία της ακοής

Η Ολλανδική Alpine B.V ιδρύθηκε το 1995 και είναι μια από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία της ακοής. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της, σε συνεργασία με τους τελικούς καταναλωτές. Οι ωτοασπίδες Alpine διατίθενται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες. Όλα τα προϊόντα της Alpine ελέγχονται από επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης και φέρουν πιστοποίηση CE. 

Συσκευασία: Δύο θερμοπλαστικές ωτοασπίδες, Δύο μαλακά ακουστικά φίλτρα, Αυτοκόλλητα Alpine, Θήκη μεταφοράς