Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink
    ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ BRAVADO Silk Seamless Ice Pink

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
49,80€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Σουτιέν Θηλασμού και Εγκυμοσύνης Bravado
Κωδικός Προϊόντος: Silk Seamless Ice Pink
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Διαθέσιμες Επιλογές

* Μέγεθος

Bestseller: Σουτιέν Θηλασμού και εγκυμοσύνης Bravado "The Silk Seamless Nursing Bra"

To Body Silk Seamless Nursing Bra σχεδιάστηκε για να γίνεται ένα με το σώμα σας και να παρέχει άνεση όσο κανένα άλλο σουτιέν θηλασμού ή μη! Το σουτιέν θηλασμού Seamless Nursing Bra είναι χωρίς ραφές, έχει ενίσχυση από σχηματισμένο αφρώδες υλικό και δίνει υπέροχο σχήμα και μεγάλη στήριξη όταν το φοράτε. Επειδή τα μαξιλαράκια ενίσχυσης αφαιρούνται σας δίνει την επιλογή να έχετε παχύτερο cup όταν πραγματικά το χρειάζεστε.

Τα χαρακτηριστικά του σουτιέν θηλασμού περιλαμβάνουν :

-          Αφαιρούμενα, σχηματισμένα μαξιλαράκια ενίσχυσης από αφρώδες υλικό. Σας δίνουν μεγάλη ευχέρεια κίνησης και το πλεονέκτημα να κρύβουν τις θηλές και τα επιθέματα στήθους.

-          Η απουσία των ραφών και το εξαιρετικά απαλό υλικό δίνουν μεγάλη άνεση όταν φοράτε το σουτιέν το οποίο είναι πραγματικά αόρατο κάτω από τα ρούχα.

-          Γίνεται ένα με το σώμα σας στηρίζοντας τέλεια οποιοδήποτε σχήμα.

-          Χωρίς μπανέλα και cups που γλιστρούν από το στήθος όπως συνιστούν και οι ειδικοί.

-          Με κουμπιά θηλασμού εύκολα στην χρήση που ανοίγουν με μία κίνηση.

-          Με μόνο 4 μεγέθη που προσαρμόζονται εύκολα.

-          Το σύστημα μεγεθών που έχει το καθιστά ιδανικό για όλες τις φάσεις της εγκυμοσύνης ή  θηλασμού καθώς στηρίζει με άνεση το στήθος ακόμα και όταν αλλάζει.

Όχι μόνο για θηλασμό: το σουτιέν θηλασμού συνοδεύεται με ένα ιδικό kit που μετατρέπει το σουτιέν θηλασμού σας σε κανονικό σουτιέν για να χαίρεστε και μετά τον θηλασμό.