Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
Higher Nature True Food Calcium & Magnesium 60 Veg Tabs

Higher Nature True Food Calcium & Magnesium 60 Veg Tabs

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
24,95€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Βιταμίνες για εγκυμοσύνη Higher Nature
Κωδικός Προϊόντος: Calcium & magnesium
Διαθεσιμότητα: 7-10 Μέρες

Σωστή αναλογία 1:1 

Το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο είναι δύο από τα πιο ουσιώδη μέταλλα, ζωτικά για τη διατήρηση της υγιούς οστικής πυκνότητας, τη χαλάρωση των μυών και για ένα δυνατό νευρικό σύστημα. Το Ασβέστιο είναι απαραίτητο για την κανονική επικοινωνία μεταξύ των νευρικών κυττάρων και βοηθά τη συστολή καρδιάς και μυών. Σε περιπτώσεις έλλειψης, το ασβέστιο μπορεί να αποσυρθεί από τα οστά για να εξασφαλισθεί το επαρκές απόθεμα για αυτές τις ζωτικές λειτουργίες.

Το ασβέστιο εμπλέκεται : στην πέψη λιπών και πρωτεΐνης, στην παραγωγή ενέργειας, στην πήξη του αίματος, στην αφομοίωση θρεπτικών στοιχείων, ειδικά της Β12. Απαραίτητο για την φυσιολογική πίεση του αίματος και κατά την εγκυμοσύνη. Το Μαγνήσιο εμπλέκεται στην χαλάρωση των μυών, τον ρυθμό της καρδιάς, την πήξη του αίματος, την παραγωγή ενέργειας, τον σχηματισμό οστών και δοντιών και, άλλες ζωτικές λειτουργίες του σώματος. Η μισή από την ολική ποσότητα μαγνησίου του σώματος βρίσκεται στα οστά. Συνεργάζεται με το φώσφορο, το ασβέστιο και την βιταμίνη D για το χτίσιμο και διατήρηση υγιών οστών. Το ασβέστιο και η βιταμίνη D βοηθούν στην απορρόφηση και χρησιμοποίησή του. Το True Food Calcium & Magnesium, παρέχει ίσες ποσότητες (αναλογία 1:1) των δύο μετάλλων από βιο-διαθέσιμες και βιο-μεταβολισμένες καλλιέργειες, μαζί με σύμπλεγμα από θαλάσσιο φύκι (Sea Calcium).

Βιο-διαθέσιμη, ισχυρή μορφή των δυο αυτών μετάλλων.

1:1 αναλογία ασβέστιο / μαγνήσιο.

Φυσικό ασβέστιο και μαγνήσιο από σύμπλεγμα θαλάσσιου φυκιού.

Υποστηρίζει την υγιή νευρική και μυϊκή λειτουργία, ειδικά στην καρδιά.

Δοσολογία: 2-6 ταμπλέτες ημερησίως (παιδιά άνω των 8 ετών, 1-3 ταμπλέτες ημερησίως), με ή μεταξύ γευμάτων.

Συστατικά: 2 ταμπλέτες βιο-μεταβολισμένου ασβεστίου, μαγνησίου και φυσικού Lithothamnion calcarea παρέχουν: Calcium 120mg, Magnesium 120mg και, βήτα γλυκάνες και άλλα φυτοθρεπτικά που βρίσκονται φυσικά στην πλούσια τροφική βάση της καλλιέργειας του Saccharomyces cerevisiae.

Έκδοχα: microcrystalline cellulose, sunflower oil, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose coating, natural vanilla extract, glycerine.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.