Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
organic
"ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ
    "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ "ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ

"ANAKALYPTO" - ΣΕΤ ΑΠΟ 5 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
49,95€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Βρεφικό στρωματάκι, κουβέρτα, παιχνίδια Ithmos Kids
Κωδικός Προϊόντος: Anakalypto
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Το "anakalypto" είναι ένα πλήρες σετ με 5 παιχνίδια μοντεσσοριανής εμπνεύσεως, απλά, διαφόρων υφών και υλικών που δελεάζουν το βρέφος να τα ανακαλύψει και να παίξει μαζί τους βρίσκοντας αυτό τους τρόπους. 
Ιδανικό δώρο για το νεογέννητο, για το baby shower, για τη βάφτιση του μικρού βρέφους.

Ηλικία:  Κατάλληλο για βρέφη από 2,5 μηνών.

Πληροφορίες:

Massoulino.

Μικρό στικάκι, κατάλληλο για τα μικρά τους χεράκια και βεβαίως-βεβαίως κατάλληλο για μασούλημα. Με 100% οργανικό βαμβάκι γεμισμένο και τυλιγμένο είναι έτοιμο για πολύ και άφοβο μασούλημα. Βοηθάει στην ανάπτυξη της δεξιότητας του γραπώματος και είναι ιδανικό για την περίοδο που όλο και κάτι θέλει να μασουλάει.

Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο και καλό στέγνωμα.

Κατάλληλο για τα βρέφη από 2,5-3 μηνών.

Bunny ears.

Πολύχρωμα αυτάκια από 100% βαμβακερό ύφασμα, τυλιγμένα σε κρίκο από φυσική ξυλεία (χωρίς καμία χημική επεξεργασία) και περασμένος με μελισσοκέρι και οργανικό ελαιόλαδο. Ιδανικό παιχνίδι για γράπωμα και μασούλημα ειδικά κατά την περίοδο της οδοντοφυΐας.

Φροντίδα: Λύστε τα αυτάκια και πλύντε τα  χωριστά. Ο κρίκος καθαρίζεται με μαλακό πανάκι. Γυάλισμα με κηραλοιφή. Αντικαταστήστε τον κρίκο όταν δείτε σημάδια φθοράς.

Κατάλληλο για βρέφη από 3,5 μηνών.
 

Κουδουνάκι - bell.

Μικρό επιχρωμιωμένο ανοξείδωτο κουδουνάκι δεμένο σε κόκκινη κορδέλα. Ιδανικό για να κρεμαστεί στο relax και στο bebe καθισματάκι αυτοκινήτου. Η γυαλάδα του κουδουνιού προκαλεί το ενδιαφέρον του μωρού και το «φωνάζει» να το κτυπήσει διοχετεύοντας έτσι την ενέργειά του και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα αυτή τη δεξιότητα. Ο ήχος που προκύπτει το ενθαρρύνει να συνεχίσει το παιχνίδι. Παράλληλα φανερώνει στο μωράκι πως οι κινήσεις που κάνει έχουν μια  σαφή επίδρασή στο περιβάλλον. Η συνεχής κίνηση του κουδουνιού από τα κτυπήματα του μωρού το προκαλούν να εστιάζει συνεχώς και το βοηθούν έτσι να βελτιώσει και την όρασή του.

Κατάλληλο για βρέφη από 3,5 μηνών και ακατάλληλο για μασούλημα.


Κρίκος οδοντοφυΐας –teething ring.

Μικρός κρίκος για τα μικρά του χεράκια από φυσική ξυλεία (χωρίς καμία χημική επεξεργασία) τυλιγμένος με βαμβακερό οργανικό κορδόνι και περασμένος με μελισσοκέρι και οργανικό ελαιόλαδο. Ιδανικός  για ατελείωτο γράπωμα και μασούλημα. Το αδρό πλέξιμο ανακουφίζει κατά την περίοδο της οδοντοφυΐας.

Φροντίδα: Απαλό πλύσιμο και καλό στέγνωμα. Γυάλισμα με κηραλοιφή.

Κατάλληλος για βρέφη από 4 μηνών.


Κομπολόι - komboloi.

Κομπολόι από 4 χάντρες φυσικής ξυλείας (χωρίς καμία χημική επεξεργασία), περασμένες με μελισσοκέρι και οργανικό ελαιόλαδο και δεμένες με  δερμάτινο κορδόνι. Ιδανικό παιχνίδι για γράπωμα και μασούλημα. Το κομπολόι ενδυναμώνει τη δεξιότητα του μωρού για γράπωμα και για πέρασμα αντικειμένων από το ένα χέρι στο άλλο. Αφήστε το μωράκι να απασχοληθεί με το κομπολόι όπως αυτό νομίζει. 

Κατάλληλο για βρέφη από 4 μηνών.

Το κιτ περιλαμβάνει ένα bunny ears, ένα κουδουνάκι, ένα κομπολόι, ένα ”massoulino” και έναν  κρίκο οδοντοφυΐας σε υφασμάτινο ή τσόχινο πουγκάκι.