Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL
    ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
77,00€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Εσώρουχα και ρούχα εγκυμοσύνης και θηλασμού Cache Coeur
Κωδικός Προϊόντος: Bola BABY FEET GOLD - PINK ENAMEL
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Διαθέσιμες Επιλογές

* Color

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριούνται εδώ και αιώνες από έγκυες γυναίκες. Σε διάφορους πολιτισμούς, για παράδειγμα, στο Μπαλί και στο Μεξικό οι γυναίκες παραδοσιακά φορούν  μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης στην περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά.  

Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης παράγει  χαλαρωτικούς, μαγικούς, ανεπαίσθητους ήχους όταν η έγκυος κινείται.  
Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριέται σε μακρύ κολιέ ή κορδόνι έτσι ώστε να ακουμπά στην κοιλίτσα της εγκύου.  Από  περίπου την 20 εβδομάδα κύησης το μωράκι είναι σε θέση να ακούσει τον απαλό χαλαρωτικό ήχο που προέρχεται από το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης. Με τον απαλό ήχο τα μωρά ηρεμούν και χαλαρώνουν. 

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης ονομάζεται διαφορετικά σε διαφορετικές κοινωνίες, για παράδειγμα, harmony ball, chime ball, chime pendant, druid bells, Mexican Bolas, Bali Harmony Balls. Ακόμα κι αν η λέξη μπάλα συνδέεται συνήθως με τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης αυτά δεν είναι αναγκαστικά σε σχήμα μπάλας αλλά υπάρχον σε πολλά άλλα σχήματα όπως σε σχήμα καρδιάς.  

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης συχνά φοριούνται και για ένα χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού. Τα πραγματικά οφέλη ξεκινάνε αφού γεννηθεί  το μωρό. Το μωρό αναγνωρίζει τον γνωστό χαλαρωτικό ήχο του μουσικού μενταγιόν και αμέσως ηρεμεί διότι αισθάνεται ασφάλεια και στοργή. Μετά τη γέννα η μαμά συνήθως μικραίνει το κορδόνι η το κολιέ, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να το ακούσει και να παίξει, ενώ βρίσκετε στην αγκαλιά της.  
Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης μπορεί επίσης να κρεμαστεί στο καροτσάκι, στο κρεβάτι ή τον μάρσιπο, όπου έχει την ίδια χαλαρωτική επίδραση στο μωρό.  

 Σε μερικούς πολιτισμούς, όπως το Bali τα μουσικά μενταγιόν είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο, που περνά από τη μητέρα στην κόρη. 

Χαρακτηριστικά :

  • Μακρύ κολιέ 120cm
  • Μικρές Καρδούλες  στολίζουν στην αλυσίδα και το κούμπωμα 
  • Υλικά: Bola Ροζ σμάλτο διακοσμημένη με 18K επίχρυσα ποδαράκια
  • Εγγυημένα χωρίς νικέλιο  
  • Αντιοξείδωτικί και υποαλλεργική επικάλυψη