Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH
    ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH

ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ MISMATCH

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
24,00€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Equa
Κωδικός Προϊόντος: Mismatch
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

* Color

Γυάλινα Μπουκάλια νερού σε minimal design. Αναδεικνύουν το στυλ σας!

Η ενυδάτωση είναι σημαντική για τον οργανισμό μας και ακόμα πιο σημαντική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μια έγκυος γυναίκα χρειάζεται περισσότερο νερό από μια γυναίκα που δεν είναι έγκυος. Το νερό έχει πολλαπλά οφέλη για το έμβρυο καθώς και για την μέλλουσα μαμά. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να πίνουμε περισσότερο από ό,τι συνήθως. Όταν θηλάζουμε συνήθως διψάμε πιο πολύ και αναζητάμε το νερό από μόνες μας.

Έχει σημασία το νερό να είναι καλής ποιότητας και να φυλάσσεται σε κατάλληλο και ασφαλές μπουκάλι. Τα μπουκάλια μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη από βοριοπυριτικό γυαλί, για να απολαμβάνετε ασφαλές και υγιεινό νερό. Είναι ανθεκτικά και  μπορείτε να βάλετε κρύα η και ζεστά ροφήματα.

Συμπεριλαμβάνει το γυάλινο μπουκάλι, με ανοξείδωτο καπάκι που δεν έχει διαρροές και μια θήκη από faux δέρμα.

Είναι ένα όμορφο δώρο για μια φίλη σας, για baby shower ή και για τον εαυτό σας.

Μέγεθος: 750ml / 25oz

Made in Europe.