Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
 • bra size
 • sale
 
Check our Size Chart 
ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
15,50€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Κρέμα θηλών λανολίνης Lansinoh
Κωδικός Προϊόντος: Collector
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Μαζέψτε και την τελευταία σταγόνα του μητρικού σας γάλακτος με τον Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh.

 • Ελαφρύς, μικρός, φορητός και διακριτικός για να το έχετε στην τσάντα σας.
 • Εύκολος στη χρήση και τον καθαρισμό με λουράκι για το λαιμό για ασφαλή συλλογή του μητρικού γάλακτος.
 • Το νέο θήλαστρο σιλικόνης θα εξασφαλίσει κάθε σταγόνα του πολύτιμου μητρικού σας γάλακτος.
 • Onesize

Είναι σύνηθες το ένα στήθος να τρέχει όταν θηλάζουμε ή κάνουμε άντληση από το άλλο. Πιστεύουμε πως είναι σπατάλη γι’ αυτό και η Lansinoh σχεδίασε τον Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος για να μαζεύει και την τελευταία σταγόνα του μητρικού γάλακτος για αποθήκευση σε μελλοντικές ανάγκες.

Χάρη στον ελαφρύ, απλό και φορητό σχεδιασμό του μπορείτε να τον έχετε μαζί σας στην τσάντα όταν είστε εκτός σπιτιού. Το σύστημα χωρίς χρήση χεριών, απλά εφαρμόζει με ασφάλεια στο στήθος δημιουργώντας μια φυσική αναρρόφηση, προσφέροντας έναν απλό τρόπο για τη συλλογή του πολύτιμου μητρικού γάλακτος.

Ο Συλλέκτης Μητρικού Γάλακτος ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη στήθους. Έχει φαρδύ λαιμό και απλή τεχνική αναρρόφησης όταν εφαρμόζεται στο στήθος. Με λουράκι για το λαιμό, μπορείτε να το φοράτε γύρω από το λαιμό σας για να βεβαιωθείτε ότι  το μητρικό σας γάλα θα είναι ασφαλές ακόμα και αν το μωρό σας το κουνήσει.

Το καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατάει μακριά τη σκόνη ή σαν βάση. Διαφορετικά η βάση μπορεί στερεωθεί σε λεία επιφάνεια αποτρέποντας τις διαρροές.

Λόγω του φυσικού τρόπου που το σώμα σας απελευθερώνει το μητρικό γάλα, η ποσότητα λίπους στο γάλα διαθέσιμη για το μωρό σταδιακά αλλάζει καθώς το τάισμα προοδεύει. Προτείνουμε να αναμιγνύετε γάλα από τον Συλλέκτη Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh με γάλα που έχει αντληθεί. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε τα μέγιστα θρεπτικά οφέλη όταν ταΐζετε το μωρό σας.

 • Ασφαλή φαρμακευτική σιλικόνη
 • 100% BPA, BPS, PVC, and Phthalate Free 
 • Dishwasher safe - πλένεται στο πλυντήριο

Το νέο θήλαστρο σιλικόνης θα εξασφαλίσει κάθε σταγόνα του πολύτιμου μητρικού σας γάλακτος.