Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
organic
MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING
    MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING

MANDUCA ΜΑΡΣΙΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣ SLING

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
59,95€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Μάρσιπο εργονομικό Manduca
Κωδικός Προϊόντος: Manduca Sling
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

* Color

ΑΝΕΣΗ

Το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την πλάτη σας, καθώς επίσης και τους ώμους σας προκειμένου να ανταπεξέλθετε στο βάρος του μωρού σας. Αντίθετα από άλλους μάρσιπους, οι οποίοι διαθέτουν στενά λουριά ή πηγαίνουν μόνο από τον ένα σας ώμο, το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling αποτελεί ουσιαστικά ένα ευρύ κομμάτι υφάσματος που τυλίγεται γύρω και από τους δύο σας ώμους. Είναι εκπληκτικά άνετο και εύκολο να φορεθεί. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling στο σώμα σας ανάλογα με το πόσο στενά επιθυμείτε να τυλίξετε το μωρό πάνω σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling συνοδεύεται από έναν πολύ εύκολο οδηγό χρήσης. Το ενιαίο βαμβακερό ύφασμα και το ιδιαίτερο πλάτος του μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling, σας επιτρέπει να τυλίγεται το μωρό σας κοντά και σφιχτά, διασφαλίζοντας για εκείνο ένα σίγουρο κράτημα. Για επιπρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και το κεφαλάκι του μωρού σας κάτω από το ελαστικό οργανικό βαμβακερό ύφασμα (GOTS Global Organic Textile Standard). Μπορείτε τελικά να έχετε και τα δυο σας χέρια ελεύθερα όντας σίγουρη ότι το μωρό σας είναι ασφαλές !

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ

Η έλλειψη πρόσθετου υφάσματος ανάμεσα σε εσάς και το μωρό σας επιτρέπει σε εκείνο να ακούσει το χτύπο της καρδιάς σας και να νοιώσει άνετα στη ζεστασιά του σώματός σας όντας μέσα στο απαλό περικάλυμμα μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling

ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling αποτελεί άριστο μεταφορέα για τα πρόωρα μωράκια. Στην περίπτωση των Preemies (πρόωρων) συνίσταται συχνά η πρακτική "kangaroocare" καθώς αυτή η δέρμα με δέρμα επαφή, η οποία σαφώς και επιτυγχάνεται με τη χρήση του μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling, ενισχύει τη διαδικασία αύξησης του βάρους. Το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling είναι αρκετά μακρύ για να προσαρμόζεται ανάλογα με το αυξανόμενο βάρος του μωρού σας. Το ύφασμα μπορεί να κρατήσει έως και 9 κιλά.

ΗΡΕΜΙΑ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Είναι πράγματι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα μπορεί ένα μωρό να ηρεμήσει όντας τυλιγμένο στο μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling! Οι ειδικοί, όπως είναι και ο Δρ Sears, τονίζουν την ιδιαίτερη σημασία που έχει το συχνό κράτημα του μωρού σας κοντά σας. Το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό με πολύ μεγάλη ευκολία! Το σχήμα του μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling εξασφαλίζει τη στενή επαφή με το παιδί σας, γεγονός που παρέχει μοναδική στήριξη και άνεση! Τέλος στα κουρασμένα χέρια και την πλάτη που πονάει !!! Τώρα το μωρό σας μπορεί να είναι ευχαριστημένο και να κρατηθεί κοντά σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορεθεί το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling σας. Μπορείτε να το φορέσετε είτε έχοντας το μωρό να κοιτάζει προς τα εσάς. Όπως επίσης, μπορείτε να το έχετε άλλοτε στην πλάτη και άλλοτε στο πλάι. Όταν δε χρησιμοποιείται ως μεταφορέας, το μάρσιπο αγκαλιάς Manduca Baby Sling είναι δυνατό να χρησιμεύσει ως κουβέρτα, μαξιλάρι ή οτιδήποτε άλλο μπορεί εσείς να σκεφτείτε !!

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!