Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • bra size
  • sale
 
Check our Size Chart 
Sale
LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1
    LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1 LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1 LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1 LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1 LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1 LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1

LOOL ΛΙΚΝΟ ΜΩΡΟΥ 3 ΣΕ 1

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
169,00€
249,00€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Βρεφικές και Παιδικές αιώρες AMAZONAS
Κωδικός Προϊόντος: LIKNO LOOL
Διαθεσιμότητα: 7-10 Μέρες

Κούνια LooL παρέχει όλα όσα χρειάζεστε ένα λίκνο μωρού, και  παραπάνω!

Στο πάτωμα: Ηρεμεί το μωρό με απαλό κούνημα,  δημιουργώντας τη γνωστή πολυαγαπημένη αίσθηση ότι βρίσκετε ακόμη στη μήτρα της μητέρας.

Ως κούνια: Η κούνια LooL τονώνει και ενθαρρύνει τις κινητικές δεξιότητες του μωρού. Οι ιμάντες ανάρτησης τραβιούνται έξω από το LooL πολύ εύκολα ώστε να μπορέσει να κρεμαστεί. (Οι σύνδεσμοι θα πρέπει να αποκτηθούν ξεχωριστά)

Με την βάση LooL Stand: Η βάση στήριξης του LooL διατίθεται ξεχωριστά. Με την βάση το μωρό είναι πάντα βολικά κοντά και στο σωστό ύψος για τη μαμά και τον μπαμπά. Διαθέτει ροδάκια για να μεταφέρετε εύκολα.

Με την βάση Carrello:  Ένας ωραίος συνδυασμός με μια διαφορετική βάση (διατίθεται ξεχωριστά, το χρώμα του ξύλου μπορεί να διαφέρει ελαφρώς).

Οι κουνουπιέρες (δίχτυ) στις πλευρές της κούνιας επιτρέπουν τη δίοδο του φρέσκου αέρα και προσφέρουν μια ολόπλευρη θέα. Το κάλυμμα του στρώματος και ολόκληρη η υφαντική ύλη του λίκνου αφαιρούνται και πλένονται.

Το προϊόν έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 1130-1/2:1996

  • Βάρος: 6kg
  • Αντοχή σε βάρος: 15kg
  • Ωφέλιμο ( Μήκος x Πλάτος σε cm): 70x45cm
  • Διαστάσεις (cm): 94x55x55
  • Ηλικία: 0-6 μηνών