Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek
  • Baby hammock
  • bra size
  • new year sale
  • yoga bra
 
Check our Size Chart 
FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml
    FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml

FILLNSQUEEZE - ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ Χ 150ml

0 αξιολογήσεις 0 αξιολογήσεις
7,90€
Ποσότητα:
-
+
Προμηθευτής: Fillnsqueeze
Κωδικός Προϊόντος: 10 fillnsqueeze refills
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Fillnsqueeze: Νέος, έξυπνος, πρωτοποριακός και οικονομικός τρόπος ετοιμασίας φαγητού και χυμού για να ευχαριστείτε το παιδί σας σπιτικά γεύματα παντού.

Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Fillnsqueeze σετ ετοιμασίας φαγητού και χυμού.

Με το Fillnsqueeze δώσετε στο παιδί σας, το σπιτικό σας φαγητό ή τον σπιτικό χυμό φρούτων στην εκδρομή σας, στην επίσκεψη σας σε έναν φίλο, στον βρεφικό σταθμό, έξω από το σπίτι σας. Μαγειρέψτε το φαγητό του μωρού, τοποθετήστε το στο μπολ του Fillnsqueeze, πολτοποιήστε το φαγητό, και με το ειδικό στόμιο γεμίστε τα μπουκαλάκια Fillnsqueeze. Το ίδιο μπορεί να γίνει με φρούτα ή με χυμούς. Βάλτε τα σακουλάκια στο ψυγείο και όποτε τα χρειαστείτε μπορείτε να ζεστάνετε το φαγητό σε ένα κατσαρολάκι και το φαγητό είναι έτοιμο να το προσφέρετε στο παιδί σας. Τα μπουκαλάκια πλένονται και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά και ξανά.

Έτσι μαγειρεύετε μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα, το παιδί σας τρώει υγιεινά, και εσείς είστε ξεκούραστη.  100 % BPA FREE