Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek

Καλσόν Εγκυμοσύνης για κάθε περίσταση

Διαλέξαμε για σας καλσόν εγκυμοσύνης για κάθε μέρα, το γραφείο, την βραδινή σας έξοδο και τις γιορτές.

Καλσόν εγκυμοσύνης Activ'Soft: άνεση για κάθε μέρα

  

Τα καλσόν εγκυμοσύνης  Activ'Soft 70 Denier, παρέχουν στις μέλλουσες μητέρες μέγιστη άνεση και απαλότητα. Η επίπεδη, φαρδιά ζώνη στην κοιλίτσα δεν ζαρώνει και δεν φουσκώνει, αλλά προσαρμόζεται σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και  παίρνει το σχήμα της κοιλιάς.

Kαλσόν εγκυμοσύνης Activ'Light: αίσθηση ελαφρότητας όλη την ημέρα

  

 Χάρη στην ελαφριά συμπίεση στους αστραγάλους  τα καλσόν εγκυμοσς μας εγγυώνται όλη την ημέρα, μια ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια.

Καλσόν εγκυμοσύνης Couture: glamour για τα πόδια σας

 

Τα μαύρα καλσόν εγκυμοσύνης Couture 30 Denier προσφέρουν στις μέλλουσες μητέρες απίστευτη κομψότητα και απαλότητα. Η μοναδική κατασκευή seamfree (χωρίς ραφές) πάνω από την κοιλιά παρέχει στης εγκυμονούσες απόλυτη άνεση και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης . Όλα τα καλσόν εγκυμοσύνης  μας διαθέτουν ενισχυμένα δάχτυλα για καλύτερη αντοχή και άνεση .

Καλσόν εγκυμοσύνης Zigzag: trendy και μοντέρνα εμφάνιση

  

 Τα καλσόν εγκυμοσύνης μας Zigzag 30 Denier  ίναι το απόλυτο must-have στην γκαρνταρόμπα της μέλλουσας μαμάς. Ανακαλύψτε την μοναδική, φαρδιά ζώνη χωρίς ραφές (seamfree) που είναι σχεδόν αόρατη και προσαρμόζεται στην κοιλιά σας για τέλεια άνεση και απαλότητα.

Καλσόν εγκυμοσύνης Plumetis με βουλιτσες: διακριτικά και sexy

 

Τα καλσόν εγκυμοσύνης μας Plumentis 30 Denier  φέρνουν έναν διακριτικό αέρα έλξης στα πόδια της μέλλουσας μαμάς. Είναι το απόλυτο must-have της εγκυμοσύνης!

Χάρη στην μοναδική του κατασκευή το καλσόν εγκυμοσύνης Plumetis  με την φαρδιά του ζώνη προσαρμόζεται τέλεια στην κοιλιά σας, χαρίζοντας άνεση και απαλότητα σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης. Δεν έχει ραφές, δεν χαλαρώνει και δεν φουσκώνει.