Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek

Μαγιό Εγκυμοσύνης - πώς να διαλέξω το σωστό?

Τι να προτιμήσω? Τανκίνι, μπικίνι η ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης ?

Μαγιό εγκυμοσύνης σε τανκινι μαυρο, fuchsia ολόσωμο και μπικίνι

Το καλοκαίρι έφτασε, είσαι έγκυος και θελες να διαλέξεις το μαγιό που θα σε κολακέψει περισσότερο? Εδώ θα δεις αναλυτικές οδηγίες για να βρεις το σωστό μαγιό εγκυμοσύνης που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Σωματότυπο V

ξανθιά εγκυος με μπλέ τανκίνι εγκυμοσύνης στην πλαζ

Έχεις φαρδείς ώμους, μεγάλο στήθος και λεπτούς γοφούς? Το μαγιό που θα διαλέξεις πρέπει να στηρίζει το στήθος σου και να αναδείξει τα πόδια και τους γοφούς σου. Ιδανικές επιλογές είναι τα ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης με ενίσχυση στο μπούστο και τα τανκίνι με ενσωματωμένο σουτιέν και τιράντες που ρυθμίζονται.

ξαθιά γθναίκα με μαγιο εγκυμοσύνης μαυρο  Εγκυος με καπέλο και ολόσωμο μαγιό στην σαντορίνη

Σωματότυπο Ο

Ξανθιά γυναίκα στην θάλασσα με μαγιό εγκυμοσύνησ ολόσωμο σε μαύρο

Έχεις πληθωρικό σώμα? Το συγκεκριμένο σώμα μοιάζει με μήλο και το συναντάμε συχνά κατά την εγκυμοσύνη.  Όλο το βάρος μαζεύεται στην μέση και στην περιοχή της κοιλιάς. Διάλεξε ένα ψηλόμεσο μπικίνι η ένα τανκίνι που να καλύπτει την κοιλιά και να τονίζει το μπούστο σου.

  Γυνάικα στην θάλασσα με μαγιό τανκίνι για εγκύους πολύχρομο Μαγίο μπικίνι εγκυμοσύνησ με μαύρο γκρί

Σωματότυπο Η

Έγκυος με ολόσωμο μαύρο μαγιό με ντεκολτε

 Το σώμα σου είναι ομοιόμορφο και αθλητικό? Ανάδειξε τη σιλουέτα σου με ένα μαγιό για εγκύους που θα τονίσει την μέση και τις καμπύλες. Διάλεξε ένα μαγιό μπικίνι εγκυμοσύνης η και τα μαγιό που διαθέτουν ενίσχυση η pads στο στήθος. Τα ολόσωμα μαγιό για εγκύους με ντεκολτέ και ψηλό κόψιμο στους γλουτούς και κορδόνια στο πλάι πετυχαίνουν καλό εφέ καμπυλών.

έγκυος γυναίκα στην πλάζ με καπέλο και ολόσωμο μαγιό μαύρο γκρι εγκυοσ ξανξιά γυναίκα με μαύρο μαγιό εγκυμοσύνης 

Σωματότυπο Α

κοπέλα ξανθιά με γυαλιά ηλίου και μαγιό εγκυμοσύνης

Έχεις μικρό στήθος, λεπτή μέση και καμπύλες στους γοφούς? Το σωματότυπο αχλάδι είναι το πιο σύνηθες σχήμα για μέλλουσες μαμάδες. Κατά την εγκυμοσύνη το σώμα σου αλλάζει, η κοιλίτσα σου μεγαλώνει και οι γοφοί σου ανοίγουν.  Τόνισε τους ώμους με μαγιό. Προτίμησε μαγιό του έχουν Οριζόντιες ρίγες, που δείχνουν τον κορμό σου πιο συμμετρικό!

Έγκυοσ κοπέλα ξανθιά με μπλέ λευκό τανκίνι μαγιό εγκυμοσύνησ Γυναίκα έγκυο με μαγιό μητρότητας στην σαντορίνη έγκυο με μαγιό μαυρο nude στην θάλασσα

Όλα μας τα μαγιό διαθέτουν UV 50+ προστασία και πιστοποίηση Oeko Tex.

Παρακαλώ παραγγείλετε το μέγεθος που φορούσατε πριν την εγκυμοσύνη. Για διευκρίνιση σχετικά με το νούμερο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6229885.