Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε 5% Έκπτωση! Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας αποσταλεί με mail μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας !  

Greek Greek

Γνωρίστε και καινούρια μας Μουσικά Μενταγιόν Εγκυμοσύνης!

Διαλέξαμε για σας καινούρια και αγαπημένα Μουσικά Bolas Εγκυμοσύνης!

Σύμφωνα με τον πολιτισμό των Μάγια, κάθε μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι μοναδικό και έχει την δικιά του καθησυχαστική μελωδία. Τα μουσικά μενταγιόν συνήθως φοριούνται στην κοιλιά. Μέσα στο μουσικό μενταγιόν, χορεύει μια μικρή μπάλα και παράγει ένα ήπιο ηρεμιστικό ήχο. Είναι το ιδανικό δώρο για τις μέλλουσες μητέρες!

 

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριούνται εδώ και αιώνες από έγκυες γυναίκες. Σε διάφορους πολιτισμούς, για παράδειγμα, στο Μπαλί και στο Μεξικό οι γυναίκες παραδοσιακά φορούν μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης στην περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά.  

   

 

Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης παράγει  χαλαρωτικούς, μαγικούς, ανεπαίσθητους ήχους όταν η έγκυος κινείται. Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης φοριέται σε μακρύ κολιέ ή κορδόνι έτσι ώστε να ακουμπά στην κοιλίτσα της εγκύου.  Από  περίπου την 20 εβδομάδα κύησης το μωράκι είναι σε θέση να ακούσει τον απαλό χαλαρωτικό ήχο που προέρχεται από το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης. Με τον απαλό ήχο τα μωρά ηρεμούν και χαλαρώνουν. 

    

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης ονομάζεται διαφορετικά σε διαφορετικές κοινωνίες, για παράδειγμα, harmony ball, chime ball, chime pendant, druid bells, Mexican Bolas, Bali Harmony Balls. Ακόμα κι αν η λέξη μπάλα συνδέεται συνήθως με τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης αυτά δεν είναι αναγκαστικά σε σχήμα μπάλας αλλά υπάρχον σε πολλά άλλα σχήματα όπως σε σχήμα καρδιάς.

    

Τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης συχνά φοριούνται και για ένα χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού. Τα πραγματικά οφέλη ξεκινάνε αφού γεννηθεί  το μωρό. Το μωρό αναγνωρίζει τον γνωστό χαλαρωτικό ήχο του μουσικού μενταγιόν και αμέσως ηρεμεί διότι αισθάνεται ασφάλεια και στοργή. Μετά τη γέννα η μαμά συνήθως μικραίνει το κορδόνι η το κολιέ, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να το ακούσει και να παίξει, ενώ βρίσκετε στην αγκαλιά της.  

  
Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης μπορεί επίσης να κρεμαστεί στο καροτσάκι, στο κρεβάτι ή τον μάρσιπο, όπου έχει την ίδια χαλαρωτική επίδραση στο μωρό.  

 Σε μερικούς πολιτισμούς, όπως το Bali τα μουσικά μενταγιόν είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο, που περνά από τη μητέρα στην κόρη.