To μωρό μου δεν παίρνει Depon με σύριγγα! Τι να κάνω; 

Ως γονέας ασφαλώς το έχετε βιώσει: το μωρό σας έχει πυρετό, πρέπει να πάρει αντιπυρετικό, πονάνε τα δοντάκια του και δεν θέλει την σύριγγα με το Depon! Το παιδάκι σας είναι άρρωστο και το κυνηγάτε γύρω από την κουζίνα προσπαθώντας να μην σας χυθεί το Depon η το φάρμακο από το κουτάλι.

 Όταν έχετε ένα μωράκι η ένα παιδί που δεν θέλει να πάρει το φάρμακό του με την σύριγγα ή το κουτάλι, υπάρχει η Spilly Spoon που έχει σχεδιαστεί για να εισάγει ένα στοιχείο διασκέδασης σε ό,τι μπορεί να είναι μια αγχωτική κατάσταση.

Η Spilly Spoon είναι ένα ασφαλές Ιατρικό Κουτάλι με θεματικό χαρακτήρα που είναι τόσο ελκυστικός και φιλικός, ενώ ταυτόχρονα είναι πρακτικό για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των παιδιών.

Είναι σχεδιασμένο να κρατήσει μέχρι 10 ml υγρού φαρμάκου και το κουτάλι μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε επίπεδη επιφάνεια, επιτρέποντας σας να σηκώσετε το παιδί και με το ένα χέρι να του χορηγήσετε το φάρμακο.

Ιδανικό για μέσα στην μέση της νύχτας, που προσπαθείτε να χορηγήσετε το φάρμακο χωρίς να χυθεί – καθ’ ότι κανείς δεν θέλει να έχει να αλλάξει τα σεντόνια και τις πιτζάμες, που έχουν γεμίσει από το φάρμακο που χύθηκε.

Όταν το παιδί σας φτάσει σε μια ορισμένη ηλικία, θέλει να κάνει τα πάντα μόνο του, αλλά συνήθως λερώνοντας τα πάντα!

Για τον γονέα αποφεύγεται το χάος!

Γιατί να αγοράσετε ένα Spilly Spoon όταν στο φάρμακο περιλαμβάνεται ένα κουτάλι ή σύριγγα;

Δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά να λαμβάνουν φάρμακα και η Spilly Spoon εισάγει ένα στοιχείο διασκέδασης κάνοντας ευκολότερη τη χορήγησή του.

Μερικά παιδιά φοβούνται τη σύριγγα και δεν θα είναι εύκολο να του χορηγήσετε το φάρμακο.

Το φάρμακο δεν πρόκειται να χυθεί όταν χορηγείται σε Spilly Spoon, καθώς το φάρμακο χύνεται στη λαβή και στη συνέχεια  στο στόμα του παιδιού

Μπορεί επίσης να το ακουμπήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια για να έχετε την δυνατότητα να σηκώσετε το παιδί σας.

Το Spilly Spoon επιτρέπει σε ένα παιδί να διαχειρίζεται μόνο του το κουτάλι χωρίς το φάρμακο να χυθεί.

Με μόλις € 5,90 το Spilly Spoon είναι ένα μοναδικό πρακτικό προϊόν που μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε το άγχος σας έχοντας ένα άρρωστο παιδί και ακόμη καταφέρνει να κάνει την όλη διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστικό!

Οδηγίες χρήσεως

Χύσετε το φάρμακο στη λαβή του κουταλιού σύμφωνα με την κατά περίπτωση δοσολογία, διασφαλίζοντας πάντα να τηρείτε την σωστή δόση.

Το κουτάλι μπορεί να το ακουμπήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια και να περιέχει έως και 10 ml χωρίς να ανατραπεί.

Πριν και μετά την χρήση καθαρίστε το κουτάλι με ζεστό νερό και σαπούνι. Εν συνεχεία ξεπλύνετέ το καλά. Προειδοποίηση: αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι.

Χρησιμοποιήστε το παρουσία ενηλίκου. Συμβατό με πλυντήριο πιάτων και αποστειρωτές.

Δεν περιέχει BPA ή φθαλικές ενώσεις. 

×