Λίγα λόγια για εμάς...

Η εταιρεία gabi.gr είναι μία οικογενειακή εταιρεία που από το 1999 συνεργάζεται με μεγάλους ποιοτικούς οίκους του εξωτερικού, κυρίως Ευρωπαϊκούς.

Η Gabi Grupe-Κανελλοπούλου, υπήρξε για πολλά χρόνια πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, VELB Verband Europaeischer Laktationsberaterinnen IBCLC και μέλος τou Συλλόγου Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος «ΓΑΛΑΞΙΑΣ». Ασχολείται με τα θέματα του θηλασμού και της γέννας από το 1997 που γεννήθηκε το πρώτο της παιδί. Από το 2003 βοηθάει μητέρες να θηλάσουν με αγάπη τα μωράκια τους και να επωφεληθούν το περισσότερο δυνατόν από αυτό το μοναδικό ευεργέτημα που τους παρέχεται. Θεωρεί τον θηλασμό μία ευλογία για την μητέρα και το βρέφος της διότι δημιουργεί έναν μοναδικό σύνδεσμο.

Η ίδια για την εμπορική της δραστηριότητα αναφέρει τα εξής: «Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μας, μαζί με την ζωή μας άλλαξαν και οι επιλογές μας. Ψάξαμε πλέον για ασφαλή προϊόντα, τα οποία να μην συμβάλλουν στην καταστροφή του πλανήτη μας και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά για την ευαίσθητη βρεφική ηλικία. Θέλαμε επίσης τα προϊόντα, τα οποία επιλέγαμε, να έχουν υψηλές προδιαγραφές, να είναι πρακτικά και εύχρηστα. Στην αρχή τα χρησιμοποιήσαμε στην δική μας οικογένεια. Στην συνέχεια τα αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη και οι φίλοι μας και τώρα πλέον πολλοί είναι οι πελάτες μας εντός και εκτός Ελλάδος που απολαμβάνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας.

Επιδιώκουμε, όπου αυτό είναι δυνατόν, να επιλέγουμε προϊόντα με συστατικά από ελεγχόμενες οικολογικές καλλιέργειες που να διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση. Απολαύστε και εσείς την θαυμάσια αυτή επιλογή προϊόντων και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία».

Με αγάπη
Gabi Grupe Κανελλοπούλου

×